Android 15: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συσκευές Pixel

Android 15, Android 15: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συσκευές Pixel

Η Google έχει ήδη στείλει τον κώδικα Android 15 στο Android Open Source Project (AOSP), αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ενημέρωση για τα υποστηριζόμενα Pixel.

Φημολογείται ότι αυτή η ενημέρωση θα φτάσει τον επόμενο μήνα και σήμερα έχουμε επιτέλους μια υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με μια νέα πληροφορία, η Google θα ξεκινήσει την over-the-air διάθεση της ενημέρωσης Android 15 για τα Pixels στις 15 Οκτωβρίου. Αυτή η αναφορά συνοδεύεται επίσης από την προειδοποίηση ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι τότε, εάν εντοπιστούν κάποια σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν.

Το Android 15 θα είναι διαθέσιμο για το Pixel 6 και νεότερες συσκευές. Θα κυκλοφορήσει επίσης στις νέες συσκευές Pixel 9, οι οποίες ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο, σπάζοντας την παράδοση της παρουσίασης νέων Pixel τον Οκτώβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A56: Ετοιμάζεται και θα φέρνει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση

Η Samsung εργάζεται για το Galaxy A56 και αυτό αποδεικνύεται πλέον επίσημα μέσω μιας καταχώρισης σε μια βάση δεδομένων IMEI.

Smartphones featured iOS iPhone

iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Με το iOS 18, το iPhone 16 απέκτησε τη δυνατότητα ασύρματης ανάκτησης λογισμικού και αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα μελλοντικό iPhone χωρίς καθόλου θύρες.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.