Android 15: Το πρώτο preview έρχεται αυτή την εβδομάδα

Android 15, Android 15: Το πρώτο preview έρχεται αυτή την εβδομάδα

H Google έχει μείνει λίγο πίσω στο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία της πρώτης Προεπισκόπησης προγραμματιστή του Android 15 αλλά φαίνεται πως θα γίνει διαθέσιμη σύντομα.

Σύμφωνα με το 9to5Google, ένα σχόλιο στο Android Open Source Project από έναν προγραμματιστή της Google λέει ότι η πρώτη Προεπισκόπηση προγραμματιστή θα φτάσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημη επιβεβαίωση ότι η πρώτη προεπισκόπηση του Android 15 θα κυκλοφορήσει αύριο, αλλά μοιάζει πιθανό σενάριο. Θυμίζουμε πως πέρυσι η πρώτη προεπισκόπηση του Android 14 έφτασε στις 8 Φεβρουαρίου, οπότε η ώρα είναι τώρα.

Ο προγραμματιστής αναφέρεται στο Android 15 ως Android V, το γράμμα της αλφαβήτου που έχει οριστεί για την κωδική ονομασία του με θέμα το επιδόρπιο, Vanilla Ice Cream.

Λήψη τη προεπισκόπησης θα μπορούν να κάνουν οι συσκευές Pixel που πληρούν τις προϋποθέσεις και, κρίνοντας από την πολιτική ενημέρωσης της Google, αυτές θα είναι οι συσκευές Pixel 6 και νεότερες.

Αυτή η ενημέρωση απευθύνεται αποκλειστικά σε προγραμματιστές, δεν θα δώσει πλήρη εικόνα του Android 15, θα είναι ασταθής και με bugs.

Φήμες υποδηλώνουν ότι το Android 15 θα φέρει νέες δυνατότητες όπως το Private Space, widget οθόνης κλειδώματος, ολοκληρωμένες πληροφορίες για την υγεία της μπαταρίας και εφαρμογές πλήρους οθόνης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.