Διέρρευσε η έκδοση Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S III

Όσοι έχετε στην διάθεση σας το Samsung Galaxy S III (GT-I9300) θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επίσημη διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 βρίσκεται καθοδόν, αφού η συγκεκριμένη έκδοση (I9300XXUGMJ9) μόλις διέρρευσε. Η συγκεκριμένη έκδοση λέγεται ότι είναι σταθερή, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην έχουν διορθωθεί όλα τα bugs.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι από εσάς θέλετε να την δοκιμάσετε στο Galaxy S III που έχετε στην κατοχή σας, καλό θα ήταν να πάρετε ένα backup της συσκευής, αφού σβήνει τα πάντα στο κινητό. Αν και δεν πρόκειται για επίσημη αναβάθμιση, δεν πρόκειται να σας στοιχίσει την εγγύηση σας.

Το UI αλλάζει και εκσυγχρονίζεται ώστε να μοιάζει με αυτό που έχουν τα Galaxy S4 και Note 3. O launcher και τα widgets παραμένουν όμοια με το παρελθόν ενώ στην συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνεται το Samsung KNOX, αν και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην τελική έκδοση.

Android 4.3 Jelly Bean Samsung Galaxy S III, Διέρρευσε η έκδοση Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S III

Android 4.3 Jelly Bean Samsung Galaxy S III, Διέρρευσε η έκδοση Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S III

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TheoYoBro

Επιτέλους!

giorgio

Συγγνώμη… ο launcher και τα widget θα παραμείνουν ίδια; ας ελπίσω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο. Δηλαδή αυτό που θα προσθέσουν είναι απλά καρτέλες στις Ρυθμίσεις; πλάκα μας κάνουν;

Aggelos

Καλα δεν περιμενω και πολλα περα απο τις καρτελες στις ρυθμισεις και τη διαφορα με τα 2 δαχτυλα στο task bar …. Άντε και στην κάμερα να ανανεωθει το software και να μπουν widget στην οθονη κλειδωματος…. τα απολυτως βασικα δηλαδη.

Μιχάλης362

@giorgo Δεν είναι η τελική έκδοση!!
Μία ερώτηση αν κάνω τώρα την αναβάθμιση μετά θα μπορέσω να βάλω την κανονική αναβάθμιση custom rom?

Μιχάλης362

Sorry για το διπλό σχόλιο αλλά αυτά που αναφέρεις @Aggelos υπάρχουν μόνο στην 4.2.2 που πέρασα χθες στο S3 τώρα λογικά θα βάλουν πολλά περισσότερα στην 4.3 μόνο που στην κάμερα δεν πιστεύω να κάνουν αλλαγές αλλά θα το δούμε στην τελική έκδοση!!!

Charis

αντε και το s3 mini σιγα σιγα!

dialteo

Μακάρι να βγει και στο s3 mini αλλα δυστυχώς δεν εχω διαβάσει πουθενα ότι προγραμματίζεται να βγει κι εκει

dimitris

Επιτελους μια νεα ενημερωση για το s3

Κωστής

το s advance μεχρι ποιο android αναβαθμιζεται;;;;;

giorgio

Διάβασα πως UI, widgets, κάμερα, παραμένουν ίδια… Ελπίζω μόνο η τελική έκδοση να μην είναι αυτό το αίσχος..

TheoYoBro

Το εγκατεστησα λειπει το knox και πρωτο σκορ στο antuntu μετα την αναβαθμιση 18780 ενω πριν 18200.Δε βλεπω κατι ιδιαιτερο εκτος του opengles3.0.Ηθελα απλως να μοιραστω την εμπειρια μου με τους techblogers.Οποιος το αποφασισει καλη τυχη!

Lefteris

Το πιο αρνητικό για μένα είναι το kernel που παραμένει 3 και όχι 3.4 που θα έπρεπε να έχει!Κατά τα άλλα μία αναβάθμιση είναι θετικό θέμα όπως και να έχει!

johnathan

Κωστη το εχει ο πατερας μ και μεχρι στιγμης το εχει αναβαθμισει στο 4.1.2
Δεν ξερω αν θα εχει αλλη αναβαθμιση
( η αναβαθμιση εγινε μεσω kies )

aaaalex

Για το Galaxy S4 και την 4.3 τιποτα ακομα???Εμενα ακομα στην 4.2.2.

χαραλαμπος

γινεται αναβαθμιση στο s2?? εχω μεινει στην 4.1.2

χαραλαμπος

γινεται αναβαθμιση στο s2??? εχω μεινει στην 4.1.2

Αλέξανδρος Σ.

@ alex και μένα ακόμα 4.2.2 είναι.. Αντε να δούμε

Σταυρουλα

Μολις τωρα εγκατεστησα τη 4.3 στο s4 για να δουμε…

johnathan

Σταυρουλα πως ?? Το εψαξα στο kies δεν γινεται ( απο τον γερμανο το αγορασα )

Σταυρουλα

Απο wifi το κατεβασα.Εμενα ειναι γαλλικης προελευσης απο skroutz αγορασμενο.

xristos

Darkstar καπου διαβασα οτι θα παρει την κιτ κατ αλλα δεν εχουν βγαλει ακομα την ημερομηνία

GrandeJim

Από σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά η διάθεση της επίσημης.

Changelog για την αναβάθμιση σε 4.3:

GALAXY GEAR Support
TRIM Support (faster UI)
ANT+ Support
Core UI elements get the new TouchWiz look (not widgets and icons though)
New Samsung Keyboard
GPU drivers have been updated
New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
New Display modes: Adapt Display and Professional Photo
Daydream
Driving mode
Actionable notifications
Move-to-SD-card feature
New Camera mode : Sound and Shot
New Additions in Notification Center
Tabbed Settings UI
Implementation of Voice controls
New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
Full screen Samsung apps
New S-Voice

πηγή: gsmarena

Stavros

Ξεκίνησε άπo vodafone Ιρλανδίας. Μεγαλή απογοητευση που έμειναν ίδια widgets και εικονιδια.

John

Λέγανε οτι θα διορθωθεί το lag στις επαφές και στα μηνύματα και ότι θα διατηρούσαν τις εφαρμογές αυτές στην μνήμη. Ισχύει ή περιμένεις 2-3 sec να δεις το log των κλήσεων?

GrandeJim

Για μένα το πιο ενοχλητικό πρόβλημα στο s3 είναι τa πολύ συχνά restart του TW UI τα οποία με οποιαδήποτε custom (omega) αλλά και μαμά Rom έχω δοκιμάσει συνεχίζουν να υφίσταται…αυτό να έχουν διορθώσει και εμένα προσωπικά δε με νοιάζουν όλα τ’άλλα.

@John εγώ το πρόβλημα με τον αργό dialer το έχω λύσει εν μέρει με το widget των αγαπημένων επαφών οπού είναι αρκετά γρήγορο, επίσης μια ακόμα καλή λύση είναι ο ExDialer με το θέμα για s3!

John

@GrandeJim και εγώ ExDialer έχω απλά το ίδιο lag έχει και το S4 στο οποίο μπορεί να μην είναι τόσο εμφανές λόγω CPU και RAM αλλά άκουσα ότι θα το διορθώσουν (φταίει το TouchWiz)

chris philippou

gia s2 plus???

Lefteris

Η 4.3 στο s4 έχει έρθει και στην Ελλάδα από Vodafone… η cosmote ακόμα το παλεύει… το ίδιο φαντάζομαι θα γίνει και με το s3

John

Εμένα που είναι γερμανικό (unlock από skroutz) θα περιμένω το update της Γερμανίας?

Αποστόλης Ρόδος

Αναβάθμιση Samsung Galaxy S3 σε Android 4.3 πριν λίγο…
Την αναβάθμιση την έκανε η κοπέλα μου, στο πριν λίγο καιρό κινητό μου (OTA) γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Άλλαξαν πολλά από ότι μου είπε πράγμα που θα τσεκάρω αύριο που θα έχω τη συσκευή να την ξεψαχνισω.
Το κινητό το είχα πάρει από την Vodafone (32GB έκδοση) με επιδότηση σε εταιρικό πακέτο.
Άντε και στα δικά σας παιδιά.

giorgio

Λοιπόν, δεν ξέρω αν θα διαβαστεί το μήνυμα μιας και είναι πολύ κάτω, στα παλιά θέματα. Αναβάθμιση χθες του S3 ΟΤΑ από 4.1.2 σε 4.3. Εντυπώσεις: δεν ξέρω γιατί ακριβώς έπρεπε να βγει αυτή η ΠΟΛΥ πρόχειρη αναβάθμιση. Πραγματικά πρόκειται περί μιας απογοήτευσης και θα έλεγα σε όποιον του έρθει ειδοποίηση για το update απλά να ΜΗΝ το κάνει. Οκ, έβαλαν tabs και διάφανη μπάρα επάνω.. άλλαξαν μερικά εικονίδια και… τι; 1. H οθόνη στο ξεκλείδωμα πλέον αργεί χαρακτηριστικά (πρίν πάταγες το κουμπί και αμέσως φώτιζε για ξεκλείδωμα, τώρα παίρνει 2-3 δευτερόλεπτα). 2. Όταν μιλάς στο τηλέφωνο εννοείται ότι η οθόνη σβήνει αυτόματα επειδή είναι στο αυτί και όταν το απομακρύνεις, ανάβει και πάλι για να τερματίσεις, πχ, την κλήση. Αμ δε! Πλέον ανάβει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα και μερικές φορές κάνει διάφορα περίεργα. Σούπερ. 3.Μαζί με το υποτιθέμενα αναβαθμισμένο εφέ κυμματισμού στο ξεκλείδωμα, το εφέ.. φωτισμού πού ακριβώς είναι; ενώ υπάρχει στο μενού για ενεργοποίηση, απλά ΔΕΝ εμφανίζεται. Πουθενά. 4. Το Touchwiz; παραμένει όπως ήταν πριν! Ναι! Άλλη έκδοση Touchwiz τρέχει το S4/S4 mini και άλλη η (πρώην) ναυαρχίδα της Samsung, το S3. Άλλη μια τεράστια απογοήτευση. Ναι, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο αλλά πιάνω τον εαυτό… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

@giorgio … Επιβεβαιώνω όλα όσα έγραψες … ακριβώς αυτά συμβαίνουν και στη συσκευή της κοπέλας μου που μου τα είπε όπως σχεδόν τα έγραψες.
Να ετοιμάζομαι να της κανω factory reset ????… Έγραψες πως έστρωσε η συσκευή μετά απο αυτό. Αξίζει τον κόπο?

george

Καλησπερα ,για να απαντησω στον φιλο Αποστολης εχω να πω πως εκτος απο οτι λεει ο φιλος
giorgio –που συμφωνω —και εγω ,να μην κανετε factory reset …σε εμενα δεν εστρωσε …τα ιδια οποτε θα κανω downgrade στην 4.1.2 ελπιζοντας οταν θα ερθει μεσω ΟΤΑ να εχουν φτιαξει τα πραγματα …αλλιως xda dev και 4.4 σε 1 μηνα …

Αποστόλης Ρόδος

@ George … Λοιπόν, λόγω του ότι η συσκευή δεν είναι φορτωμένη με εφαρμογές και απλά εχω να σώσω μόνο επαφές και κάποιες φωτογραφίες, λέω να δώσω μια ευκαιρία σε factory reset και αν όντως δεν δω καμία καλυτέρευση, θα κάνω downgrade και εγώ στην 4.1.2 που φυσούσε στο κινητό.
Ευχαριστώ George για την απάντηση σου.

ΥΓ… AXXXXX BΡΕ SAMMY…

giorgio

@Αποστόλη και @george

Αναγκάστηκα και έκανα downgrade στην 4.1.2 πάλι και βρήκα την ησυχία μου. Όλα πηγαίνουν σφαίρα και ρολόι.

Giorgos

Με λίγα λογια η πλειοψηφια προτείνει να μη την δοκιμασουμε καν την 4.3
Και σε ξενα site βασικα τα ιδια λενε.

Stavros

σταμάτησε διαβάζω την αναβάθμιση στην Αγγλία. Θα την ξαναβγάλει βελτιωμένη μάλλον. Καμία σοβαρότητα από μεριάς της 🙁

Αποστόλης Ρόδος

Μακριά παιδιά…
Εγώ τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο μπας και βγάλει η Sammy γρήγορα καποια fix ενημέρωση μέχρι να δώσει την 4.4 kitkat

Μιχάλης

Παιδιά άλλος ένας δυσαρεστημένος με την αναβάθμιση του S3 σε 4.3 Το κινητό πλέον σέρνεται. Σε επικοινωνία με την επίσημη Samsung μου αναφερθεί ότι δεν μπορεί το κινητό να γυρίσει στο προηγούμενο υλικολογισμικό και ότι θα πρέπει να πληρώσω 30 ευρώ για να ξαναεγκατασταθεί η 4.3 που μάλλον δεν ”έκατσε” καλά.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα βήματα για να κάνω downgrade στην 4.1.2. Αν κατάλαβα καλά είναι η ποιο ενδεδειγμένη λύση. Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων.

jimaras

καλησπερα… ρε παιδια ας μου πει καποιος τι παιζει με την αναβαθμιση σε 4.3 του s3 mini.. εχει ακουστει κατι επισημο η γνωριζει καποιος?

george

Παιδια θελω μια βοηθεια ….. Ειμαι αναμεσα στο galaxy s3 και το galaxy s4 mini πιο να διαλεξω ;

artemis

ρε παιδια εχω το s3 και ακομα ειναι στο 4.1.2 δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση δεν καταλαβαινω γιατι… κανω ενημερωση λογισμικου αλλα τιποτα απ οτι ακουω ειναι καλυτερο να κρατησω αυτο που εχω??/

artemis

ρε παιδια εμενα ακομα δεν μου χει ερθει καν το 4.2.2 εχω το 4.1.2 τι μπορει να γινεται???? απ οτι ακουω καλητερα να το κρατησω?? και να μην ζητησω την νεα ?

Αποστόλης Ρόδος

Αναβάθμιση Samsung Galaxy S3 με Android 4.3 τώρα… μάλλον πρόκειται για το fixάκι που φτιάχνει τα προβλήματα στην αποτυχημένη προηγούμενη αναβάθμιση.
Μέγεθος 19.5mb … Μόλις τελείωσε και βλέπουμε αν όντως διορθώθηκαν πράγματα.
Ρίξτε μια ματιά στα S3 σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.