Android 6.0 Marshmallow: Έφτασε στο 15% το ποσοστό υιοθέτησης

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου Android Nougat, που λέγεται ότι μπορεί να γίνει πολύ σύντομα (νωρίτερα απ΄ότι συνήθως), η προηγούμενη έκδοση του Android Marshmallow συνεχίζει να ανεβάζει το ποσοστό υιοθέτησης, φτάνοντας τον περασμένο μήνα στο 15%.

Παρά την σταθερή άνοδο των ποσοστών, το Android 6.0 Marshmallow συνεχίζει να παραμένει πίσω από το Android KitKat (29.2%) και το Android Lollipop, κλείνει όμως σιγά σιγά το χάσμα.

Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις πριν το Android 6.0 έχασαν ποσοστά με τις pre-KitKat εκδόσεις να έχουν ακόμη σημαντική παρουσία, για παράδειγμα το Jelly Bean έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το Android Marshmallow (στο 16.6%). Απαρχαιωμένες εκδόσεις όπως Ice Cream Sandwich, Gingerbread και Froyo, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται.

android marshmallow adoption, Android 6.0 Marshmallow: Έφτασε στο 15% το ποσοστό υιοθέτησης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Μιλάμε για ταχύτητα φωτός! Τέτοιο ρυθμό επέκτασης στα updates θα ζήλευε και η Apple!!! Για κλάματα… Αν δεν αγοράσεις νέα συσκευή δύσκολα αποκτάς τελευταία έκδοση πλήρη (έξω τα nexus και τα εκάστοτε flagship)…

Geo pap

Εγω σημερα πηρα και το secure update του αυγουστου κ κομπλε!ε ετσι ειναι αμα εχεις nexus!καλο χρυσο το s7 αλλα σαν την “μαμά” δεν εχει!

azriel84

Το πιο τραγικό είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει το KitKat του 2013…

Agnostos13

Υστερα σου λενε για hardware του 2013…την ιδια ωρα που μενουν με λειτουργικο του 2013…

NikosAr

@forneverarrow
Συμφωνώ απόλυτα ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.