Πέμπτη
26/02/2015

Android for Work: Η Google “εισβάλει” στον χώρο εργασίας

H Google ανακοίνωσε ότι από σήμερα κάνει διαθέσιμο το πρόγραμμα Android for Work το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την ίδια συσκευή για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η Googe δείχνει τις προθέσεις της να μπει στον επαγγελματικό τομέα και αν σκεφτούμε τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες που έχει ανά τον κόσμο, έχει πολύ καλές προοπτικές.

Η νέα πλατφόρμα λειτουργεί καλύτερα με συσκευές που τρέχουν Android 5.0 Lollipop διότι έχει ενσωματωμένη υποστήριξη των λεγόμενων “work profiles”. Για όσους έχουν Android 4.0 και πάνω, υπάρχει ειδική Android for Work εφαρμογή.

Όσοι χρησιμοποιούν το Android for Work μπορούν να έχουν τη σουίτα εφαρμογών που σχετίζεται με την εταιρεία τους χωρίς να επηρεάζουν αυτά που προορίζονται για προσωπική χρήση. Οι εργοδότες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ότι αφορά τη δουλειά.

Η Google κάνει σημαντικό βήμα και ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα για τη νέα της πλατφόρμα, όσον αφορά στο software είναι SAP, BlackBerry, Citrix, Adobe, Box και Cisco μεταξύ άλλων, ενώ στο κομμάτι του hardware συνεργάζεται με Samsung, Sony, LG, HTC, Motorola, Huawei κ.α.

android for work

android for work

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.