Android Marshmallow: Δεν θα κυκλοφορήσει με Dark Theme

Ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία είχε αποκαλύψει η Google ότι θα προσθέσει στο Android 6.0 Marshmallow, ήταν το Dark theme. Στην ουσία σου έδινε μια επιπλέον επιλογή για να κάνεις το UI να έχει πιο σκούρα χρώματα. Αυτό μπορούσες να το επιλέξεις είτε επειδή απλά σου άρεσε είτε να εναλάσσεται αυτόματα όταν νυχτώνει.

Απ ότι φαίνεται η Google άλλαξε γνώμη για την χρησιμότητα του Dark theme και δεν θα συμπεριληφθεί στην τελική έκδοση του Android 6.0 Marshmallow.

Η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνεται από την Google μέσω post στο Google Issue Tracker, το οποίο αναφέρει: “αυτό το feature δεν θα υπάρχει όταν κυκλοφορήσει το Μ. Παρόλα αυτά ίσως αναθεωρήσουμε και μπορεί να μπει σε μια μελλοντική έκδοση”.

Μια τέτοια κίνηση μοιάζει παράξενη, καθώς είναι ένα απλό χαρακτηριστικό που δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες, αλλά δεν γνωρίζουμε τι έκανε την Google να κάνει πίσω. Αρκετοί είναι εκείνοι που δοκίμασαν το Dark theme και απογοητεύονται που δεν θα έρθει τελικά.

Τέλος, να πούμε ότι το Dark theme θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την εξοικονόμηση μπαταρίας, ειδικά σε AMOLED οθόνες. Πάντως δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα για το μέλλον εφόσον και η Google άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Android Marshmallow: Δεν θα κυκλοφορήσει με Dark Theme, Android Marshmallow: Δεν θα κυκλοφορήσει με Dark Theme

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
0legri0

Ένα τόσο απλό χαρακτηριστικό;;;
Γιατί ρε Google;
Άλλα κι άλλα πιο δύσκολα τα έχεις κάνει, που κολλάς τώρα;
Πραγματικά αψυχολόγητη κίνηση εντελώς.

Mary

Σοβαρή εταιρεια, το έχουν βάλει ηδη ξαφνικά αλλάζουν γνώμη και δεν το θέλουν μετα σου λένε μπορεί να το βάλουμε κάποια στιγμη… Οι δυνατότητες του android ειναι σαν τα update του, όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλα κανένας δεν τα έχει δει!

tech21man

Φωναζει αντι amoled απο μακρια.

Ασε που το ασπρο φωναζει gingerbread απο κοντα.

JimTheGreek

καλα ρε παιδια… χαλαρωστε!
καποιες δυνατοτητες που βαζει στα preview ειναι δοκιμαστικες και δεν ειναι σιγουρο σε τι μορφη και αν θα φτασουν στην τελικη εκδοση… δεν ειναι η πρωτη φορα (βλεπε app ops στο kit kat). στην τελικη μπορει να θελει να το βελτιωσει ή/και να το προσθεσει σε επομενη εκδοση οπως ειπε.

προσωπικα δεν με ενδιαφερει… θεωρω οτι ειναι πιο ομορφο το android ετσι (αν και στην αρχη ημουν αρνητικος). οσων αφορα τις amoled, απο τη στιγμη που δεν ειναι τελειως μαυρο, τα πιξελ παραμενουν ανοιχτα και η διαφορα στην καταναλωση πρεπει να ειναι πολυ μικρη…

Kostas K.

@ Mary κάτσε λοιπόν με το καρακλειδωμένο λειτουργικό σου που δεν έχει ούτε τις μισές δυνατότητες του Android (όποιο κι από τα άλλα 2 είναι αυτό) και άσε το android στην ησυχία του. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.