Android N: Χωρίς Night Mode η τελική έκδοση;

Την περασμένη χρονιά η Google έφερε στο Android 6.0 Marshmallow, ένα νέο feature, το οποίο έδινε στο UI του Android σκούρα εμφάνιση για να είναι πιο εύκολο για τα μάτια στο σκοτάδι. Όμως όπως φαίνεται δεν τα πήγε τόσο καλά.

Στις αρχές του έτους το feature είχε εντοπιστεί ως Night Mode στο Android N developer preview, κάτι που μας έκανε να θεωρήσουμε ότι η Google θα το βάλει στην τελική έκδοση του Android N.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Android Police, ο Dan Sandler της Google φέρεται να λέει ότι το feature ίσως να μην έρθει στην τελική έκδοση του Android N. Η απόδοση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού και οι βελτιώσεις που έγιναν, μάλλον δεν κατάφεραν να φτάσουν τα standard που έχει θέσει η Google.

Από την στιγμή που το Android N, θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, η Google θεωρητικά έχει τον χρόνο να κάνει κι άλλες βελτιώσεις και να το ενσωματώσει. Ωστόσο, ο Sandler διαμηνύει ότι το πιο πιθανό είναι να μην συμπεριληφθεί καθόλου. Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι το feature έχει αφαιρεθεί και από την τελευταία έκδοση του developer preview.

android n night mode, Android N: Χωρίς Night Mode η τελική έκδοση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Σε αντίθεση με το iOS , where night shift already exist

Ανακιν

Μια χαρά κάνει την δουλειά του και το twilight

Λευτερης

@Vasilis To inverted colors υπηρχε απο το galaxy s2. Επισης το slide down notification center,τα toggle switches, το card arrangement στο multitasking screen, τα widgets, το multiwindow, το nfc, το high resolution screen support,και αλλα πολλα already existed on Android ετσι για να μιλησω και τη γλωσσα σου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.