Το Android Oreo εμφανίζεται για πρώτη φορά στους πίνακες της Google

android oreo distribution, Το Android Oreo εμφανίζεται για πρώτη φορά στους πίνακες της Google

Το Android Oreo έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό επίσημο από την Google, όμως μέχρι στιγμής δεν εμφανιζόταν στους πίνακες με τους αριθμούς υιοθέτησης των διάφορων εκδόσεων, διότι κατείχε ποσοστό μικρότερο του 0.1%.

Για πρώτη φορά το Android Oreo εμφανίζεται με ποσοστό 0.2% επί του συνόλου των συσκευών που τρέχουν Android και το ποσοστό αφορά στο διάστημα των τελευταίων 7 ημερών, το οποίο έληξε 2 Οκτωβρίου.

Τα Pixel 2 και Pixel XL 2, που θα ανακοινωθούν αύριο 4 Οκτωβρίου αναμένονται να είναι τα πρώτα με Android Oreo out of the box και λογικά θα ακολουθήσει το Huawei Mate 10, στις 16 του μήνα. Επομένως, στο εξής τα ποσοστά του θα ανεβαίνουν.
android oreo distribution, Το Android Oreo εμφανίζεται για πρώτη φορά στους πίνακες της Google

Αυτή τη στιγμή, μόνο τα Nexus και τα Pixel smartphones έχουν πάρει το update, αλλά έχουν μικρό ποσοστό στην αγορά, άρα και τα ποσοστά του Android Oreo δεν μπορούν να είναι εντυπωσιακά. Σύντομα όμως περιμένουμε κι άλλες εταιρείες να ξεκινήσουν να δίνουν τις αναβαθμίσεις, όπως η Nokia, Sony, Samsung κλπ.

Στις υπόλοιπες εκδόσεις τα πράγματα διαμορφώνονται ως εξής: Android Nougat 17.8%, το Android Marshmallow παραμένει στην κορυφή με 32%, ακολουθεί το Android Lollipop στο 27.7%. Android KitKat και Android Jelly Bean έχουν 14.5% και 7.6%, αντίστοιχα, το Android Ice Cream Sandwich βρίσκεται στο 0.6% των Android συσκευών και το Android Gingerbread στο 0.6%.

Όσο για το αντίπαλο iOS, η τελευταία έκδοση του iOS 11 έγινε διαθέσιμη 19 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται στο 26.57% των συσκευών της Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αφιερωμένο …..
“Όσο για το αντίπαλο iOS, η τελευταία έκδοση του iOS 11 έγινε διαθέσιμη 19 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται στο 26.57% των συσκευών της Apple.”

bezilys

Η φάση που ακόμα υπάρχουν κινητα που τρέχουν Gingerbread!!!

Efkairiakos

Μαζί με τέτοια άρθρα θα έπρεπε να έχει και πως να αποκτήσετε six-pack μόνο με το γέλιο σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.