Android Wear, η Google θα φέρει offline μουσική και GPS στο smartwatch

Την ώρα που όλο κι περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν ή σκοπεύουν να ανακοινώσουν τα νέα smartwatches τους τα οποία φοράνε Android Wear, την πλατφόρμα της Google για φορετές συσκευές, η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της όσον αφορά στα μελλοντικά updates.

Μελλοντικά θα φέρει τη δυνατότητα να ακούς offline μουσική μέσω Bluetooth και GPS support χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το κινητό μαζί. Επίσης, θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού και θα σου επιτρέπουν να καθορίζεις τι θα έχει στην επιφάνειά του.

Δεν ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα έρθουν οι αλλαγές αυτές αλλά θα πρέπει να τις περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2014.
android wear, Android Wear, η Google θα φέρει offline μουσική και GPS στο smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Όσο και αν γουστάρω τα smartwatches, ξεκινάει με σοβαρότατο foul από τη σέντρα κιόλας η Google: “Μελλοντικά…θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού”. Ακόμα και αν θεωρήσω ότι αυτή τη δυνατότητα θα την έχω από την πρώτη μέρα, αν η Google την χρεώνει (πολύ πιθανό) θα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Η Sony δίνει δωρεάν αυτή τη δυνατότητα εδώ και 1 χρόνο σχεδόν στα SW και SW2, γιατί η Google να μην την δώσει άμεσα ΚΑΙ δωρεάν ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.