Angry Birds Space, Έρχονται με επιπλέον υλικό στο Samsung Galaxy Note

Τα Angry Birds Space κάνουν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση με το tabletόφωνο Samsung Galaxy Note, μέσα από μία έκδοση που θα προσφέρει στους κατόχους της συσκευής επιπρόσθετο περιεχόμενο και πίστες για το παιχνίδι, τις οποίες οι κάτοχοι του Note θα μπορούν να κατεβάσουν από το Samsung Apps ή το Android Market.

Για όλους τους κατόχους της σειράς GALAXY, θα παρέχεται κατ’ αποκλειστικότητα η πίστα Samsung GALAXY Note μέσα από το Angry Birds Space. Επιπλέον, το “Danger Zone”, ένα ειδικό πακέτο με 30 επιπλέον πίστες, θα προσφέρεται χωρίς χρέωση σε όλους τους κατόχους των συσκευών Samsung GALAXY μέσω του Samsung Apps και του Android Market (συμβατό με τις εκδόσεις Android 2.1 και πάνω) για 3 μήνες. Η εν λόγω αποκλειστική προσφορά θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του Angry Birds Space στις 22 Μαρτίου 2012.

Επιπλέον, οι παίκτες του Angry Birds Space θα βρουν ακόμα πιο διασκεδαστικούς τους νέους χαρακτήρες της νέας έκδοσης. Ένας από τους νέους χαρακτήρες – πουλιά, το Lazer Bird, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη Samsung και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των Samsung GALAXY συσκευών. Στο Angry Birds Space, οι νέοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Lazer Bird, διαθέτουν μοναδικές δυνάμεις υπερ-ήρωα, ώστε να βοηθούνται στον αγώνα τους εναντίον των διαστημικών γουρουνιών και να μεταφέρουν τα αυγά τους με ασφάλεια στο σπίτι.

, Angry Birds Space, Έρχονται με επιπλέον υλικό στο Samsung Galaxy Note

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

proud galaxy note user:-P

Νίκος Λ.

νομιζα πως το android market μετονομαστηκε σε google play..

ΔημήτρηςΔήμου

^^

michalis_mclaren

Ωραια HD angry birds. Να χαμε και χρονο να παίζαμε καλά θα ήταν.

spiros s

Κωστα αυριο δεν κανει καποιες ανακοινωσεις η samsung που ελεγαν για της 15-3-2012 ??

kostas

Ειναι διαθεσιμο στο samsung apps μονο για galaxy note!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.