Software

Απόκτησε δωρεάν 32 paid iPhone και iPad εφαρμογές και παιχνίδια [Πέμπτη 18 Απριλίου]

Στο App Store της Apple μπορούμε να βρούμε αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια, για κάθε χρήση, γούστο, και τσέπη. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι επί πληρωμή. Ωστόσο, αρκετοί δημιουργοί επιλέγουν ανά διαστήματα να προσφέρουν δωρεάν τις paid εφαρμογές τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ή να τις μετατρέψουν σε free apps. Εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά, για όλες τις νέες προσφορές σε iOS εφαρμογές και παιχνίδια, ώστε να μην χάνετε την ευκαιρία να τις αποκτήσετε δωρεάν.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 17:19

Σχόλια

  • Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σκεφτήκατε και τους κατόχους iOS συσκευών.

    Θα παρακαλούσα, αν γίνεται, να φιλτράρατε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ apps/games (δλδ, όχι αυτά που δηλώνουν "δωρεάν" αλλά ουσιαστικά ζητούν χρήματα μέσω in-app αγορών).

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, πλέον σήμερα πάνω από τις μισές εφαρμογές δηλώνουν "free" αλλά είναι "freemium" και στην τελική πιο ακριβές από τις "pay-once".

    • Μία δωρεάν εφαρμογή είτε έχει in-app, είτε όχι, παραμένει δωρεάν. Άλλωστε, και οι προγραμματιστές κάπως πρέπει να ζήσουν. Δεν πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε βγάζει ένα app δεν έχει στόχο το ελάχιστο κέρδος, έστω να βγάζει ένα μικρό εισόδημα που του καλύπτει τον χρόνο που αφιερώνει στην ανάπτυξη της εφαρμογής.

      Από εκεί και έπειτα, δυστυχώς ή ευτυχώς, οι απολύτως free εφαρμογές (χωρίς καν in-app) για iOS είναι αν όχι ανύπαρκτες, τουλάχιστον δυσεύρετες ή ελάχιστες.

      Εμείς φροντίζουμε να σας πληροφορούμε για τις paid εφαρμογές που μπορείτε να λάβετε δωρεάν. Κι επειδή αρκετοί το σχολιάζουν και στο Facebook, στο App Store δεν αναγράφεται πουθενά η διάρκεια της εκάστοτε προσφοράς. Κάποιες εφαρμογές μετατρέπονται μόνιμα σε δωρεάν, και κάποιες άλλες οι προγραμματιστές τις δίνουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και όποιος προλάβει (κάτι που αναφέρουμε και στο άρθρο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη στιγμή που δημοσιεύουμε το άρθρο οι εφαρμογές της λίστας παρέχονται δωρεάν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.