Αποκτήστε άδεια Windows 10 Pro για πάντα με 6.14€

Software, Αποκτήστε άδεια Windows 10 Pro για πάντα με 6.14€

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 8.1 στις αρχές του 2023. Ο γίγαντας του λογισμικού αποσύρει επίσης το πρόγραμμα Extended Security Update (ESU) για τα Windows 8.1, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην μπορούν να πληρώσουν για πρόσθετες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Οπότε μας αναγκάζει να κάνουμε αναβάθμιση σε Windows 10 διαφορετικά δεν θα έχουμε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας στα Windows 8.1 και τα Windows 8. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο υπολογιστής μας να μείνει εκτεθιμένος σε νέα τρωτά σημεία που τυχόν προκύψουν.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.