Αποκτήστε δωρεάν 48 paid iPhone και iPad εφαρμογές και παιχνίδια [Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου]

Δωρεάν Εφαρμογές, Αποκτήστε δωρεάν 48 paid iPhone και iPad εφαρμογές και παιχνίδια [Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου]

Στο App Store της Apple μπορούμε να βρούμε αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια, για κάθε χρήση, γούστο, και τσέπη. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι επί πληρωμή. Ωστόσο, αρκετοί δημιουργοί επιλέγουν ανά διαστήματα να προσφέρουν δωρεάν τις paid εφαρμογές τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ή να τις μετατρέψουν σε free apps. Εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά, για όλες τις νέες προσφορές σε iOS εφαρμογές και παιχνίδια, ώστε να μην χάνετε την ευκαιρία να τις αποκτήσετε δωρεάν.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρης Σεργιαδης

Σαχλαμαρες
Μπηκα για το moviespirit κσι με χρεωνει 10,99
Δεν υπαρχει πουθενα δωρεαν

Θοδωρης Σεργιαδης

Σαχλαμαρες
Χρεωνει 10,99 ευρω για το moviespirit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως βελτιώσει τις πωλήσεις στην Κίνα

Οι φημολογούμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις πεσμένες πωλήσεις iPhone στην Κίνα.