Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 13.05€ περισσότερες εκπτώσεις έως 62%

Windows Key, Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 13.05€ περισσότερες εκπτώσεις έως 62%

Το Office 2021, η πιο πρόσφατη έκδοση της πιο δημοφιλής σουίτας γραφείου της Microsoft, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία βελτιώσεων και νέων εφαρμογών σε σχέση με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Ευτυχώς, σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Office 2021 και να εξοικονομήσετε έως και 90% στην επίσημη τιμή. Αυτό είναι απολύτως εφικτό στο Godeal24, το οποίο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λογισμικού υπολογιστών σε ανταγωνιστικές τιμές. Το κατάστημα προσφέρει πολλές εκδόσεις της σουίτας Microsoft Office, στο Godeal24, μπορείτε να αγοράσετε σουίτες του Office για Mac ή PC. Μπορείτε να αγοράσετε τη μόνιμη έκδοση του MS Office 2021 Pro Plus με 24,25€. Το Godeal24 προσφέρει τη φθηνότερη τιμή, μπορείτε να αποκτήσετε το Office 2021 Pro Plus μόνο με 13,05€ ανά PC. Εάν είστε χρήστης Mac, το Microsoft Office 2021 Home & Business για Mac είναι μόνο 37,99€.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες να βάζουν username

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα «Usernames του WhatsApp» που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν username.

Software ChatGPT featured iOS

ChatGPT: Το app ξεπέρασε τις 500.000 λήψεις σε 6 μέρες

Η εφαρμογή ChatGPT της OpenAI ξεκίνησε να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και μόνο σε συσκευές iOS, προτού επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Software ChatGPT iPhone

ChatGPT: Το επίσημο app για iPhone επεκτείνεται σε 40+ χώρες

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι η επίσημη εφαρμογή ChatGPT για το iPhone και το iPad είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 χώρες.

Software Google Google Play Store Play store

Android app καταγράφει τους χρήστες και στέλνει αρχεία ήχου σε server

Ενεργοποίησε εξ αποστάσεως το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ηχογράφησε τον χρήστη, συνδέθηκε σε remote server και ανέβασε τα αρχεία ήχου.