Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 25.61€ και Windows 10 Pro με 7.59€

Κλειδιά Office, Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 25.61€ και Windows 10 Pro με 7.59€

Το Microsoft Office είναι η πιο διαδεδομένη σουίτα εφαρμογών γραφείου στον κόσμο. Αν δεν την χρησιμοποιείτε ακόμα, τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά που δεν θα διαρκέσει πολύ!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Η Google παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες Android που δεν θα περιορίζονται στα Pixel

Η Google λανσάρει τέσσερις νέες δυνατότητες Android, οι οποίες δεν θα περιορίζονται στα Pixel της, ενώ υπάρχει και μία για το Wear OS.

Software featured Google Google Play Store

Google Play Store: Επιτρέπει την εγκατάσταση ή ενημέρωση έως και τριών εφαρμογών ταυτόχρονα

Οι χρήστες Android, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, μπορούσαν να εγκαταστήσουν/ενημερώσουν μόνο μία εφαρμογή από το Google Play Store κάθε φορά.

Software Android featured

Android 15: Το λανσάρισμα στα Pixel φημολογείται ότι θα γίνει τον Οκτώβριο

H πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Android 15 σε συσκευές Pixel της Google φαίνεται πως θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί.

Software Android

Android 15: Οι χρήσιμες αλλαγές που φημολογείται ότι θα φέρει στην εγγραφή και μετάδοση οθόνης

Το λογισμικό Android διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής οθόνης, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ και μερικά χρόνια.