Αποκτήστε Microsoft Office 2021 για Windows ή Mac από $25.25

Office 2021 δωρεάν keys, Αποκτήστε Microsoft Office 2021 για Windows ή Mac από $25.25

Για όποιον χρειάζεται πρόσβαση στο Office, αλλά δεν θέλει να εγγραφεί για συνδρομή στη Microsoft, αυτό το deal είναι για εσάς! Είναι μια εφάπαξ αγορά και λήψη χωρίς επιπλέον κόστος. Στη συνέχεια, η σουίτα εφαρμογών θα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για όλη τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας. Είναι πολύ σημαντικό να εγκαταστήσετε 100% πρωτότυπο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Το πειρατικό λογισμικό είναι “δωρεάν” αλλά χωρίς τις λειτουργίες λογισμικού που χρειάζεστε. Επιπλέον, θα θέσει τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο επίθεσης από ιούς. Εάν έχετε αυτές τις ανησυχίες, ρίξτε μια ματιά στις Προσφορές Αγορών Godeal24. Το λογισμικό που παρέχεται από την Godeal24 είναι αυθεντικό και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ενεργοποιήσετε από τον επίσημο ιστότοπο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Αποκτήστε tiny11 version 23H2 Windows 11 με 11.69€: Software Big Sale

Το Tiny 11 περιλαμβάνει μερικές από τις ελάχιστες απαιτήσεις της Microsoft. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε σε μηχανήματα χωρίς TPM.

Software Alexa Amazon

Η Amazon θα χρεώνει για την πρόσβαση στην Alexa

H Αmazon έχει την πεποίθηση πως στο κοντινό μέλλον η Alexa θα μπορεί να προσφέρει πολλά στους χρήστες της.

Software featured

UPDF: Το cross platform PDF πολυεργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του UPDF είναι το ότι χρησιμοποιεί και τεχνητή νοημοσύνη, ενσωματώνοντας λειτουργίες του ChatGPT, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο ChatGPT.

Software

Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 25.61€ και Windows 10 Pro με 7.59€

Το Microsoft Office είναι η πιο διαδεδομένη σουίτα εφαρμογών γραφείου στον κόσμο. Αν δεν την χρησιμοποιείτε ακόμα, τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά.