Αποκτήστε Office 2021 με 13.05€ και Windows 11 Pro με 10.25€

, Αποκτήστε Office 2021 με 13.05€ και Windows 11 Pro με 10.25€

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Microsoft Office για να εργαστούν και να μάθουν, στο σπίτι, στο γραφείο και στις σχολικές αίθουσες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε το Office, ή μάλλον, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για να το χρησιμοποιήσετε. Οι αυτόνομες εκδόσεις του Office (γνωστές και ως “τοπικές” ή “μόνιμες” εκδόσεις) σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε εφαρμογές σε έναν μόνο υπολογιστή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple YouTube

Η Apple Intelligence δεν έχει εκπαιδευτεί στο περιεχόμενο του YouTube

Η Apple μίλησε για το θέμα που προέκυψε για τη χρήση δεδομένων για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης.

Software featured Samsung One UI

Samsung One UI 7: Φήμες ότι θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση One UI μέχρι σήμερα

Το One UI 7, η επόμενη έκδοση της διεπαφής χρήστη της Samsung πάνω από το Android 15, αναμένεται τον Οκτώβριο.

Software Apple Apple iOS iOS

Η Apple κυκλοφορεί τις πρώτες δημόσιες beta iOS 18 και iPadOS 18

Η Apple διέθεσε τις πρώτες beta του iOS 18 και του iPadOS 18 σε δημόσιους δοκιμαστές beta, φέρνοντας το νέο λογισμικό στο ευρύ κοινό.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Τι νέο υπάρχει με το Safari

Το iOS 18 περιλαμβάνει ενημερώσεις για πολλές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές της Apple και το Safari δεν αποτελεί εξαίρεση.