Αποκτήστε Office 2021 με 24,25€ και Windows 10 με 7,25€

Κλειδιά Windows, Αποκτήστε Office 2021 με 24,25€ και Windows 10 με 7,25€

Το Microsoft Office 2021 Professional Plus είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό γραφείου που ενισχύει την παραγωγικότητα που περιλαμβάνει πολλές σημαντικές εφαρμογές όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.α. Το Office 2021 Pro επεξεργάζεται πλούσιες λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες πιο γρήγορα. Στο Word, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενσωματωμένες δυνατότητες και εργαλεία για να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν διάφορα έγγραφα. Υπάρχουν επίσης ισχυρές λειτουργίες στο Excel που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να αναλύσουν δεδομένα και να δημιουργήσουν διάφορα γραφήματα και αναφορές. Και το PowerPoint μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όμορφες παρουσιάσεις.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Αποκτήστε tiny11 version 23H2 Windows 11 με 11.69€: Software Big Sale

Το Tiny 11 περιλαμβάνει μερικές από τις ελάχιστες απαιτήσεις της Microsoft. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε σε μηχανήματα χωρίς TPM.

Software Alexa Amazon

Η Amazon θα χρεώνει για την πρόσβαση στην Alexa

H Αmazon έχει την πεποίθηση πως στο κοντινό μέλλον η Alexa θα μπορεί να προσφέρει πολλά στους χρήστες της.

Software featured

UPDF: Το cross platform PDF πολυεργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του UPDF είναι το ότι χρησιμοποιεί και τεχνητή νοημοσύνη, ενσωματώνοντας λειτουργίες του ChatGPT, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο ChatGPT.

Software

Αποκτήστε Microsoft Office 2021 με 25.61€ και Windows 10 Pro με 7.59€

Το Microsoft Office είναι η πιο διαδεδομένη σουίτα εφαρμογών γραφείου στον κόσμο. Αν δεν την χρησιμοποιείτε ακόμα, τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά.