Αποκτήστε Windows 10 με 7.35€ και ετοιμαστείτε για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11

, Αποκτήστε Windows 10 με 7.35€ και ετοιμαστείτε για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11

Με τη δωρεάν διάθεση των Windows 11 να πλησιάζει, οι πληροφορίες για αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα είναι περισσότερες από ποτέ. Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου φέτος και θα είναι μια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση για τους υπάρχοντες χρήστες των Windows 10. Πάμε να δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά του νέλου λειτουργικού συστήματος που αναμένεται πολύ σύντομα.

Καθαρός σχεδιασμός

Τα Windows 11 θα προσφέρουν έναν νέο μινιμαλιστικό και καθαρό σχεδιασμό για τους χρήστες του. Με παστέλ αποχρώσεις, πιο στρογγυλές γωνίες στον εξερευνητή και εικονίδια και μια νέα ανανέωση του μενού έναρξης, αυτό θα αναβαθμίσει την οπτική εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Υποστήριξη εφαρμογών Android

Το λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει επίσης εφαρμογές Android απευθείας από το κατάστημα της Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε εφαρμογές Android μέσα στο λειτουργικό σύστημα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια εφαρμογές τρίτων.

Ακόμα περισσότερα εργαλεία για PC

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή στη λίστα λειτουργιών των Windows 11 θα είναι τα widgets. Θυμάστε τα widget των Windows V Vista; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με πολλά άλλα από τη γραμμή εργασιών των Windows 11. Υποστηρίζουν επίσης πλήρη προσαρμογή για να εξατομικεύσετε τον υπολογιστή σας ακριβώς στις προτιμήσεις σας.

Η διαχείριση πολλαπλών εργασιών έγινε ευκολότερη

Η πιο πρόσφατη λειτουργία που ονομάζεται Snap Groups και Snap Layouts επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή στη γραμμή εργασιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες δυνατότητες πολλαπλών εργασιών και μετάβαση χωρίς προβλήματα από τη μία οθόνη στην άλλη.

Δωρεάν αναβάθμιση

Για όσους αναρωτιούνται πόσο θα κοστίσει η απόκτηση των windows 11, θα απολαύσετε. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει δωρεάν την αναβάθμιση των Windows 11 στους υπάρχοντες χρήστες των Windows 10.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον έχετε αγοράσει τα Windows 10, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε την αναβάθμιση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Έτσι, σε περίπτωση που δεν έχετε Windows 10 στον υπολογιστή σας, το καλύτερο για να το αποκτήσετε είναι τώρα. Το GoDeal24.com σας προσφέρει τις καλύτερες προσφορές για ασφαλείς, χωρίς προβλήματα και οικονομικές λύσεις για λογισμικό Windows 10.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.