Αποκτήστε Windows 11 και Office 2021 σε Χριστουγεννιάτικες Προσφορές

Δωρεάν κλειδιά Windows, Αποκτήστε Windows 11 και Office 2021 σε Χριστουγεννιάτικες Προσφορές

Το Microsoft Office είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σουίτες εφαρμογών γραφείου ικανή να κερδισει τον ανταγωνισμό και να γίνει το πακέτο της επιλογής για πολλά χρόνια. Το Office 2021 κυκλοφορεί ήδη και σίγουρα υπάρχουν πολλά πονηρά σημεία για να τα αποκτήσετε δωρεάν. Όταν όμως τα εγκαταστήσετε είναι πολύ πιθανό ο υπολογιστής σας να μολυνθεί από ιούς και να κλαπούν τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα. Μην κάνετε το λάθος.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Αποκτήστε Windows 10 με €7.25

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Windows 10 στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες δυνατότητες για το Status Update

Το WhatsApp ανακοίνωσε ορισμένες νέες δυνατότητες για τις ενημερώσεις κατάστασης, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις με φίλους και στενές επαφές.

Software featured Spotify

Το Spotify ξεπέρασε επίσημα τα 200 εκατομμύρια premium συνδρομητές

Το Spotify δημοσίευσε την οικονομική του έκθεση για το τελευταίο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με την οποία είχε 205 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή στο τέλος του έτους.

Software Apple

Apple Support: Έρχεται και στην Ελλάδα και μάλιστα στα ελληνικά

Από σήμερα, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες σε 118 νέες περιοχές και σε αυτήν έχουν προστεθεί τρεις νέες γλώσσες υποστήριξης.