Αποκτήστε Windows και Office από 6.06€

, Αποκτήστε Windows και Office από 6.06€

, Αποκτήστε Windows και Office από 6.06€

Το λειτουργικό σύστημα Windows είναι η βάση για τη λειτουργία του υπολογιστή PC. Το μόνο πρόβλημα, θεωρείτε πολύ ακριβό για τους περισσότερους. Φυσικά, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα δωρεάν λειτουργικά συστήματα υπολογιστών αλλά αυτές οι εκδόσεις δεν μπορούν να εγγυηθούν σταθερότητα, συμβατότητα κ.λπ.

Για το χρήστη, το λειτουργικό σύστημα Windows εξακολουθεί να είναι η πρώτη σας επιλογή. Στο Godeal24, υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσετε λειτουργικό σύστημα Windows και MS Office στη χαμηλότερη τιμή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iPhone Meta WhatsApp

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11 αργότερα μέσα στη χρονιά.

Software Apple macOS

Apple macOS Monterey 12.5: Διαθέσιμη η πρώτη δημόσια έκδοση beta του

Η Apple έκανε διαθέσιμη στη δημόσια ομάδα δοκιμών beta την πρώτη beta μιας επερχόμενης ενημέρωσης macOS Monterey 12.5.

Software Apple iTunes

Apple: Κυκλοφορεί το iTunes 12.12.4 για Windows με ενημερώσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση iTunes 12.12.4 για τα Windows, η οποία φέρνει αρκετές επιδιορθώσεις ασφαλείας.

Software YouTube

YouTube: Έρχεται το “Most Replayed” – Βρίσκει τα πιο δημοφιλή μέρη των βίντεο

Η δυνατότητα “Most Replayed” ήταν αρχικά διαθέσιμη στους συνδρομητές του Youtube Premium, αλλά πλέον μπορούν όλοι να τη χρησιμοποιήσουν.