Αποκτήστε Windows, Office, συνδρομές και games με έως 25% έκπτωση

Εκπτώσεις Δεκεμβρίου: Αποκτήστε Windows, Office, συνδρομές και games, Αποκτήστε Windows, Office, συνδρομές και games με έως 25% έκπτωση

Το 0n9.com (Zero & Nine) είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει προγράμματα και λειτουργικά συστήματα, video games για PC και τις δημοφιλείς κονσόλες των Microsoft, Sony και Nintendo, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 25% για το μήνα Δεκέμβριο σε λογισμικό και video games που αξίζουν την προσοχής μας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα 0n9.com μπορούμε να αγοράσουμε στην ουσία την άδεια για τα προγράμματα και video games έτσι ώστε να μας αποσταλεί ο κωδικός για την ενεργοποίηση και εγκατάσταση τους στο email που θα δηλώσουμε. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αγοράσουν video games για PC μέσω Steam, Origin, UPlay, GOG και Battlenet, ενώ για το Microsoft Xbox One μπορούν να αγοράσουν ορισμένα video games αλλά και Xbox Live συνδρομές, Gift Cards και Season Pass.

Όσον αφορά το PlayStation 4, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς PSN Addons και Topup καρτών αλλά και συνδρομών PlayStation Plus, ενώ για τις κονσόλες της Nintendo υπάρχει η δυνατότητα αγοράς καρτών για τις αγορές από το Nintendo eShop αλλά και video games για Wii U, 3DS και Switch. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς καρτών για αγορές video games από το Steam καθώς και καρτών για τα Google Play Store και iTunes Prepaid cards για την αγορά apps, video games, μουσικής και ταινιών για τις συσκευές της Apple.

Αποκτήστε τα Windows 10 Professional και εκδόσεις του Microsoft Office 2016 και 2019 με έκπτωση 25% χρησιμοποιώντας τον κωδικό TGDEC25 Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, paypal ή bitcoin.

Σημαντικές όμως είναι και οι προσφορές που είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα 0n9.com μιας και οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν μέχρι και 25% φτηνότερα τα Windows 10 Professional αλλά και εκδόσεις του Microsoft Office 2016 και 2019 καθώς και συνδυαστικά πακέτα με Windows 10 και Office, αλλά και προγράμματα όπως τα Microsoft Visio 2016 και Microsoft Project 2016.

  • Windows 10 Professional OEM Key στα 10.29 Ευρώ
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus Retail Key στα 21.54 Ευρώ
  • Microsoft Office 2016 Home και Student Key στα 15.66 Ευρώ
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail Key στα 43.12 Ευρώ
  • Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Professional Plus Key Pack στα 47.97 Ευρώ
  • Microsoft Visio Professional 2016 PC Key στα 19.87 Ευρώ
  • Microsoft Project Professional 2016 PC Key στα 19.87 Ευρώ
  • Αποκτήστε συνδρομές για το Xbox Live, καθώς και games όπως Minecraft και Farming Simulator 19 GIANTS με έκπτωση 10% χρησιμοποιώντας τον κωδικό TG10

    Επιπλέον, υπάρχουν προσφορές για τους φίλους του Xbox αλλά και για τα video games Minecraft και Farming Simulator 19 GIANTS, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση 10%.

  • XBOX Live 14 Days Gold Trial Card Global στα 2.65 Ευρώ
  • XBOX Live 1 Month Gold Subscription Membership Card στα 7.30 Ευρώ
  • XBOX Live 3 Month Gold Subscription Membership Card στα 13.54 Ευρώ
  • Minecraft Windows 10 Edition CD-KEY στα 3.12 Ευρώ
  • Minecraft Java Edition Global Key στα 20.45 Ευρώ
  • Farming Simulator 19 GIANTS / PC Digital Download KEY στα 26.62 Ευρώ
  • Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    1 Σχόλιο
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Αλέξανδρος

    Να ‘σαι καλά Ιάκωβε, χρειάζονται τέτοιες προσφορές. Πάντως 10,29€ για το “κλειδί” του Windows 10 pro είναι νόμιμο; Πολύ φθηνό για να αληθινό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Software featured LinkedIn

    Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

    Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

    Software AI Apple iOS

    H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

    Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

    Software Android Google Google Pixel

    Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

    Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

    Software YouTube

    YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

    Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.