App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

App Store, App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

Οι τιμές του App Store αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες 13 χώρες ολόκληρου του πλανήτη από τις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η Apple. Οι αλλαγές υλοποιούνται λόγω μετατοπίσεων φόρων και συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Οι τιμές αγοράς εφαρμογών και εντός εφαρμογής στην Κολομβία, την Αίγυπτο, την Ουγγαρία, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθούν, ενώ αντίθετα στο Ουζμπεκιστάν θα μειωθούν λόγω της πτώσης κατά 3% του φόρου προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ). Οι τιμές στην Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Σιγκαπούρη και τη Ζιμπάμπουε δεν αλλάζουν, αλλά τα έσοδα θα προσαρμοστούν ελαφρώς λόγω αλλαγών στον ΦΠΑ.

Τον Δεκέμβριο, η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παράσχει στους προγραμματιστές επιπλέον 700 πόντους τιμής για τις εφαρμογές του App Store, επιτρέποντας περισσότερες διακυμάνσεις στην τιμολόγηση του App Store. Η τιμή των εφαρμογών θα μπορεί να φτάνει τα 29 σεντς ή τα 10.000 δολάρια και αυτές οι αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν για όλα τα app την άνοιξη του 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.