App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

App Store, App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

Οι τιμές του App Store αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες 13 χώρες ολόκληρου του πλανήτη από τις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η Apple. Οι αλλαγές υλοποιούνται λόγω μετατοπίσεων φόρων και συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Οι τιμές αγοράς εφαρμογών και εντός εφαρμογής στην Κολομβία, την Αίγυπτο, την Ουγγαρία, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθούν, ενώ αντίθετα στο Ουζμπεκιστάν θα μειωθούν λόγω της πτώσης κατά 3% του φόρου προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ). Οι τιμές στην Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Σιγκαπούρη και τη Ζιμπάμπουε δεν αλλάζουν, αλλά τα έσοδα θα προσαρμοστούν ελαφρώς λόγω αλλαγών στον ΦΠΑ.

Τον Δεκέμβριο, η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παράσχει στους προγραμματιστές επιπλέον 700 πόντους τιμής για τις εφαρμογές του App Store, επιτρέποντας περισσότερες διακυμάνσεις στην τιμολόγηση του App Store. Η τιμή των εφαρμογών θα μπορεί να φτάνει τα 29 σεντς ή τα 10.000 δολάρια και αυτές οι αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν για όλα τα app την άνοιξη του 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.