Apple: Ακυρώνεται αίτημα καθυστέρησης αλλαγών στο App Store

, Apple: Ακυρώνεται αίτημα καθυστέρησης αλλαγών στο App Store

H Apple είχε εκφράσει το αίτημα να καθυστερήσει τις απαιτούμενες αλλαγές στο App Store μετά από τη δικαστική της διαμάχη με την Epic Games. H απόφαση ήταν αρνητική ως προς το αίτημα της Apple, η οποία πρέπει να περάσει στις αλλαγές άμεσα.

Η νέα απόφαση που επιβάλλει στην Apple να προβεί σε αλλαγές πολιτικής στο App Store προέρχεται από ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, επομένως αρκετά σύντομα θα αρχίσουν να εμφανίζονται πλήκτρα προτροπής σε εφαρμογές για απευθείας αγορές εντός εφαρμογών των developers. Η αποκλειστικότητα τέλεσης συναλλαγών μέσω της Apple με αυτόν τον τρόπο θα πάψει δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία στους developers, ως αποτέλεσμα της δίκης με την Epic Games.

Οι δημιουργοί των εφαρμογών θα μπορούν να τοποθετούν ειδικά πλήκτρα στις εφαρμογές τους για να καθοδηγούν τους χρήστες σε συστήματα συναλλαγών διαφορετικά από εκείνα της Apple, κάτι το οποίο είχε προσπαθήσει να σταματήσει η Apple. Από την πλευρά της η Apple σημειώνει ότι η διαδικασία των αλλαγών στο App Store είναι μια προσπάθεια πολύ δύσκολη, η οποία θα πάρει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Μπούρδες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιτρέψει ένα link μέσα στις εφαρμογές. Αλλά δεν θέλει να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου μπας και την ανατρέψει και θέλει να τα κονομάει με την δουλειά των άλλων. Ας ελπίσουμε να φάει και κανα γερό πρόστιμο.

SUPS 👨‍⚖️

περιμενω σχολιο απο τον χρηστη Sss εδω μεσα που πανηγυριζε για τη μεγαλη νικη της Apple …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.