Apple: Αυτόματο από σήμερα το download του macOS Sierra

H τελευταία έκδοση του λογισμικού macOS Sierra είναι διαθέσιμη εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Αρκετοί είναι οι χρήστες οι οποίοι κατέβασαν από μόνοι τους τη νέα έκδοση του λογισμικού για να την δοκιμάσουν. Άλλοι επέλεξαν να μην το κάνουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτό θα αλλάξει από σήμερα, αφού η Apple θα κάνει το download του macOS Sierra αυτόματο, για όλα τα Mac τα οποία το υποστηρίζουν.

Παρόλο που το macOS Sierra update θα κατεβαίνει αυτόματα, δεν θα εγκαθίσταται από μόνο του. Από την στιγμή που είναι μια καινούργια έκδοση του desktop OS, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν οι ίδιοι αν το εγκαταστήσουν ή όχι, όταν αυτό κατέβει. Οι χρήστες που δεν θέλουν να το εγκαταστήσουν, μπορούν απλά να σβήσουν το installer ή να απενεργοποιήσουν τα αυτόματα downloads στο Mac App Store. Ακόμη και να μην σβήσεις τον installer, αυτό θα συμβεί αυτόματα όταν ο υπολογιστής δεν έχει πλέον αρκετό χώρο στον σκληρό δίσκο.

Αυτή η τελευταία κίνηση από την Apple, θα φέρει σίγουρα μεγαλύτερο ρυθμό υιοθέτησης του λογισμικού macOS Sierra από τους χρήστες. Φυσικά το macOS Sierra φέρνει αρκετά νέα feature και είναι η πρώτη έκδοση του macOS που φέρνει την Siri και στο desktop μας.

Apple macOS Sierra automatic download, Apple: Αυτόματο από σήμερα το download του macOS Sierra

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Α ρε apple πόσο μπροστά είσαι !!!

Παναγιώτης

Στα χνάρια της Microsoft…

M.G

Καμία σχέση προλαλίσαντες. Ούτε by default δεν είναι τικαρισμένο για αυτόματη ανανέωση εφαρμογών λειτουργικού. Σε κανένα από τα δύο που έχω δεν έχει γίνει download. Επίσης η ρύθμιση για το μη αυτόματο download δεν γίνεται από το store, anyways.

Χρήστος

Οταν το εκανε η microsoft ηταν η διαβολικη εταιρια και ετρωγε κράξιμο, οταν το κανει η apple ολα καλα..
Το εβαλα και εγω το macos και μου μαμησε το bootcamp, οποτε επρεπε να ξαναπερσω τα windows και να χασω οσα ειχα μεσα στο partition..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.