Παρασκευή
07/03/2014

Apple CarPlay, Η Mercedes-Benz θα το ενσωματώσει και σε τωρινά μοντέλα αυτοκινήτων

Η Apple με το CarPlay θέλει να βάλει το iOS στα αυτοκίνητα και να παρέχει την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση με τις λειτουργίες που προσφέρει το λογισμικό της μέσα από τις φορητές συσκευές iPad, iPhone και iPod Touch αλλά και το iCloud. Προς αυτή την κατέυθυνση ανακοίνωσε πρόσφατα στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη τη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

To CarPlay όπως είναι φυσικό θα πρέπει να το περιμένουμε ενσωματωμένο σε επιλεγμένα νέα μοντέλα των συνεργαζόμενων αυτοκινητοβιομηχανιών, τι θα γίνει όμως με τα τωρινά; Τουλάχιστον η Mercedes-Benz δήλωσε ότι εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του συστήματος CarPlay και για μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σήμερα.

Η υλοποίηση του CarPlay θα ενσωματωθεί αρχικά σε αυτοκίνητα των Ferrari, Mercedes-Benz και Volvo ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai Motor Company, Jaguar, Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki και Toyota.

Mercedes CarPlay

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η george λέει:

    Που είναι ο όμιλος VW; Με τα garmin και τα tom tom θα μείνει;

  2. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Ποιος όμιλος VW ? Αυτός που ακόμα πουλάει το GOLF στα 22χιλιάρικα με τάσια και τα πλαστικά του μέσα είναι σαν τα πλαστικά του Clio ? 😛

  3. Ο/Η MANOS λέει:

    Η Mercedes είπε ότι περιμένει πιο πολύ την αντίστοιχη υλοποίηση της Google και μέχρι τότε θα βάζει αυτό της Apple για μην μένει πίσω

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.