Η Apple διορθώνει μια σειρά από σφάλματα στο λειτουργικό των συσκευών της

Apple σφάλματα, Η Apple διορθώνει μια σειρά από σφάλματα στο λειτουργικό των συσκευών της
Ο χρόνος είναι πολύτιμος αυτές τις μέρες για πολλούς κατόχους προϊόντων Apple και αυτό γιατί θα χρειαστεί να κάνουν πολλές ενημερώσεις σε περίπτωση που ζουν βαθιά στο οικοσύστημα της Apple.
Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν μια σειρά ζητημάτων για το iOS, σε macOS, tvOS, watchOS και HomePod. Για τους χρήστες iPhone και iPad, το iOS 12.1.3 απευθύνεται κυρίως σε συγκεκριμένα αλλά ενοχλητικά σφάλματα. Θα αποτρέψει στις φωτογραφίες να εμφανίζουν “artifacts” όταν τα στέλνετε από κοινόχρηστο στοιχείο, θα εμποδίζει ορισμένα συστήματα αυτοκινήτου CarPlay να αποσυνδέονται από τα νεότερα κυρίως iPhones και επίσης θα επιλύουν τις παραμορφώσεις ήχου αν χρησιμοποιείτε εξωτερικές συσκευές εισόδου ήχου με το πιο πρόσφατο iPad Pro. Επίσης, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα κύλισης των εικόνων στο Messages όταν επιλέγει να πάει στις “Λεπτομέρειες”.
Οι ιδιοκτήτες HomePod, εν τω μεταξύ, θα μπορούν αν θέλουν να ενημερώσουν το ASAP. Το update λύνει θέματα που θα μπορούσαν να αναγκάσουν το “έξυπνο ηχείο” να επανεκκινήσει ή να απενεργοποιήσει το Siri.
Άλλες ενημερώσεις δεν είναι τόσο δραματικές. Το MacOS 10.14.3 εξοικονομεί χρόνο όταν χρησιμοποιείτai το Kerberos TGT για μια σύνδεση ανταλλαγής αρχείων, ενώ το tvOS και το watchOS έχουν λάβει περισσότερες γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων. Η Apple προσπαθεί από ό,τι φαίνεται να επιλύσει από την αρχή του έτους, θέματα που απασχολούσαν σημαντικό μερίδιο των πελατών της.
Να επισημάνουμε τέλος ότι οι ενημερώσεις αφορούν και τους χρήστες Apple TV και MAC υπολογιστών.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αυτά μας κάνεις …..

Tasos

Καλώς η κακός μπορεί να είναι ακριβά τα προϊόντα της, αλλά από την στιγμή που τα αγοράζεις θα έχεις υποστήριξη στην συσκευή σου για πολλά χρόνια!!!!

John Real

Σε λιγο θα μας πουν οτι η διορθωση bugs αποτελει innovation. Ας βαλουν καλυτερα ενα σημα με ενα μασημενο δεματι σανο αντι για μηλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.