Η Apple ενδιαφέρεται για την οικονομική υγεία των χρηστών της

, Η Apple ενδιαφέρεται για την οικονομική υγεία των χρηστών της

Είναι γεγονός ότι η Apple ενδιαφέρεται για τη σωματική και ψυχική υγεία των χρηστών με συσκευές όπως το Apple Watch που ενσωματωμένει αισθητήρες υγείας. Ωστόσο, φαίνεται ότι με το iOS 14.5 η Apple δουλεύει σε μια νέα δυνατότητα “Apple Card Family” για λογαριασμούς πολλών χρηστών (multi-user accounts). Πλέον, η Apple θέλει να επεκτείνει την υποστήριξή της όχι μόνο στη σωματική και ψυχική σας υγεία, αλλά και στην οικονομική σας υγεία.

Μια πρόσφατη αναφορά αποκάλυψε ότι στο iOS 14.5 beta, υπάρχει ένα νέο πλαίσιο που ονομάζεται “FinHealth”. Δεν χρειάζεται να μαντέψει κανείς ότι αυτό αναφέρεται στην οικονομική υγεία. Η Apple θα μπορούσε να αναπτύξει κάποιο είδος αλγορίθμου και μηχανικής μάθησης για να εξετάσει τις συνήθειες των δαπανών σας και στη συνέχεια να υποβάλει προτάσεις για το πώς μπορείτε να μειώσετε ορισμένες αγορές εξοικονομήσετε χρήματα.

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη beta του iOS 14.5 για προγραμματιστές με πολλές νέες δυνατότητες, όπως υποστήριξη Dual-SIM 5G, ξεκλείδωμα του iPhone με Face ID, Apple Fitness + με AirPlay, και ανάμεσα σε άλλα, και τη νέα δυνατότητα, εσωτερικά ονομάζεται “Madison”, που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την ίδια κάρτα Apple με άλλα μέλη της οικογένειας μέσω του iCloud Family Sharing. Ο κάτοχος της Apple Card μπορεί να προσκαλέσει άλλα άτομα να μοιραστούν την κάρτα τους και να παρακολουθούν τις δαπάνες όλων στην εφαρμογή Πορτοφόλι.

Θα μπορείτε να μοιραστείτε την κάρτα Apple με φίλους και συγγενείς στην ομάδα οικογένειάς σας. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πίστωση μαζί, να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας και καθημερινά να λαμβάνετε μετρητά (Daily Cash).

Ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να ορίσει ένα όριο δαπανών για κάθε προσκεκλημένο χρήστη. Μόλις αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη, η Apple Card θα μπορεί να κοινοποιηθεί σε μέλη της οικογένειας ηλικίας 13 ετών και άνω και θα υπάρχουν ειδικές επιλογές για τους γονείς να ελέγχουν τις δαπάνες των παιδιών τους.

Ένας από τους κύριους περιορισμούς της κάρτας Apple, σε σύγκριση με άλλες κάρτες, είναι η έλλειψη πρόσθετων καρτών για τα μέλη της οικογένειας και φαίνεται ότι η Apple εργάζεται για την επίλυση αυτού του προβλήματος πολύ σύντομα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε η Apple θα ανακοινώσει επίσημα αυτήν τη δυνατότητα, αλλά αυτό πιθανότατα θα συμβεί όταν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσημα το iOS 14.5 στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Αρχικά τους έχει φορτώσει τρελές τιμές ,συνδρομές κτλ τους έχει μετατρέψει σε υποζύγια της και μετά δήθεν ενδιαφέρεται για τα οικονομικά τους. Εκτός και ανησυχεί μην αρρωστήσουν και δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια.

KnightRider

Άμα ενδιέφερε την οικονομική υγεία των χρηστών της τότε δεν θα πουλούσε τίποτα πανάκριβα + ούτε θα έβρισκε τρόπο για το πως να κάνουν τους χρήστες να πληρώνουν συνεχώς.

Tzimani

Γιαυτο ακριβως την ενδιαφερει. Ωστε να μπορουν να παρνουν καθε χρονο τα προιοντα της.

Μανώλης

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.