Apple ID: Τίτλοι τέλους μέσα στο 2024 – Θα μετονομαστεί σε Apple Account

Apple ID, Apple ID: Τίτλοι τέλους μέσα στο 2024 – Θα μετονομαστεί σε Apple Account

Η Apple φαίνεται να προετοιμάζεται για ένα σημαντικό rebrand του γνωστού λογαριασμού Apple ID μέσα στο 2024. Η εταιρεία σχεδιάζει να το μετονομάσει σε Apple Account, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, με την αλλαγή να εφαρμόζεται αργότερα φέτος.

Το Apple ID είναι ένας λογαριασμός που επιτρέπει στους χρήστες της Apple να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το iCloud και το App Store. Η επιλογή δημιουργίας και σύνδεσης σε ένα Apple ID είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες της Apple και είναι προσβάσιμη στους χρήστες για πάνω από μια δεκαετία. Με ένα Apple ID, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές και μουσική, να συγχρονίζουν δεδομένα ασύρματα μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το iCloud και να κάνουν αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, μεταξύ άλλων.

To πιο πιθανό σενάριο είναι η αλλαγή να έρθει παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 18 (Κωδική ονομασία Crystal) και του macOS 15 (Κωδική ονομασία Glow). Οι εφαρμογές συστήματος θα λάβουν τροποποιήσεις για να αντικατοπτρίζουν την αλλαγή, όπως και ο ιστότοπος της Apple.

Αν και υπάρχουν περιπτώσεις του όρου “Apple Account” στον ιστότοπο της Apple και ως μέρος μεγαλύτερων φράσεων όπως “Apple Account Balance”, οι πληροφορίες λένε ότι η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες αναφορές του “Apple ID” με “Apple Account” ως μέσο αλλαγής επωνυμίας του χαρακτηριστικού.

Κλείνοντας, να πούμε πως η Apple συνηθίζει να δοκιμάζει πολλά ονόματα μάρκετινγκ πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος, επομένως και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αλλάξει γνώμη για το Apple Account και να το πει κάπως αλλιώς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.