Πέμπτη
17/04/2014

Apple, συνεργάζεται με το Shazam για το επόμενο iOS

Η Apple φαίνεται ότι στο επόμενο λειτουργικό της θα ενσωματώνει μια υπηρεσία αναγνώρισης τραγουδιών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Shazam. Αυτό που θέλει ουσιαστικά να κάνει είναι να ενσωματώσει τη λειτουργία αναγνώρισης τραγουδιών όπως περίπου έχει κάνει με το Twitter και το Facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, η υπηρεσία μπορεί να συνεργαστεί με τη Siri η οποία θα μπορεί να απαντήσει ποιο είναι το τραγούδι που παίζει αλλά και με το iTunes Radio.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμη η υπηρεσία αλλά το WWDC 2014 θα πραγματοποιηθεί 2-6 Ιουνίου οπότε λογικά θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

shazam_iphone5_570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Chris λέει:

  Και ποιός δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με την apple.Μόνο η αξία που θα δώσει στο brand name shazam η συνεργασία αυτή τους φτάνει και τους περισσεύει.

 2. Ο/Η kwstascifi λέει:

  Εντυπωσιάζομαι. Από το 2012 το έχει το χαρακτηριστικό αυτό το Google Now.
  Τώρα σε αυτό που είπε ο Chris, η πραγματικότητα είναι ότι πολλές σοβαρές εταιρείες ΔΕΝ θα θέλαν να συνεργαστούν με την Apple, ιδιαίτερα εταιρείες στον Open Source χώρο. (canonical, mozilla, κτλ)

 3. Ο/Η minas λέει:

  Ναι για κάποιες εταιρείες είναι θέμα αρχής, ποτέ δεν θα συνεργαστούν με την apple αλλά για το shazam είναι τεράστια επιτυχία!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.