Apple iOS 16.0.3: Με διορθώσεις για καθυστερήσεις ειδοποιήσεων, επίπεδα μικροφώνου CarPlay

apple ios 16, Apple iOS 16.0.3: Με διορθώσεις για καθυστερήσεις ειδοποιήσεων, επίπεδα μικροφώνου CarPlay

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.0.3, μια μικρή ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος iOS 16.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση iOS 16.0.3 σε υποστηριζόμενα iPhone, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η ενημέρωση iOS 16.0.3 αντιμετωπίζει έναν αριθμό σφαλμάτων που αντιμετώπισαν οι χρήστες iPhone κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

“Αυτή η ενημέρωση παρέχει διορθώσεις σφαλμάτων και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

– Οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις εφαρμογών ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μην παραδοθούν σε iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max
– Μπορεί να προκύψει χαμηλή ένταση μικροφώνου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων CarPlay σε μοντέλα iPhone 14
– Η κάμερα μπορεί να καθυστερήσει να εκκινήσει ή να αλλάξει μεταξύ των λειτουργιών του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max
– Η αλληλογραφία διακόπτεται κατά την εκκίνηση μετά τη λήψη ενός email με κακή μορφή”

Το σφάλμα CarPlay έκανε τους χρήστες iPhone 14 Pro και Pro Max να έχουν χαμηλά επίπεδα έντασης όταν προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν τηλεφωνική κλήση hands-free σε ένα όχημα. Το πρόβλημα έκανε το άτομο που έκανε την κλήση να μην ακούγεται καθόλου ή μακριά όταν μιλούσε, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ακουστεί.

Το πρόβλημα της κάμερας έκανε ορισμένους χρήστες να αναφέρουν καθυστερήσεις έως και τεσσάρων ή πέντε δευτερολέπτων πριν αρχίσει να λειτουργεί η εφαρμογή υπό ορισμένες περιπτώσεις.

Υπήρξε επίσης ένα επίμονο πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης, το οποίο αναγκάζει ορισμένους ιδιοκτήτες iPhone που αναβάθμισαν σε iOS 16 να βλέπουν να τρεμοπαίζει σε σκοτεινά σημεία στην οθόνη όταν το iPhone είναι σε χαμηλή φωτεινότητα. Το εάν αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αυτήν την ενημέρωση, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο.

Το iOS 16.0.3 πιθανότατα θα ακολουθηθεί από το iOS 16.1, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το iPadOS 16.1 στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Τόσο ασταθές iOS από την Apple με τόσα προβλήματα είχα πααααρα πολύ καιρό να δω δυστυχώς..ακόμη και μετά την αναβάθμιση σε 16.0.3

Last edited 1 year πριν by Κώστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.