Apple iTunes στο Metro User Interface, Θα το υποστηρίζει ή όχι;

Καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση των Windows 8 και την έλευση του πολλά υποσχόμενου Metro User Interface, ένα στοιχείο έχει κάνει πολλούς χρήστες του iTunes να ανησυχούν, καθώς έχει διαρρεύσει ότι η Apple δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει μία έκδοση του media player της για το νέο interface του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να κάνει πολλούς χρήστες να δυσανασχετήσουν, καθώς δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επιλέγουν το iTunes για τη διαχείριση της μουσικής τους βιβλιοθήκης και την αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο PC. Ειδικά στα tablets, η αναπαραγωγή multimedia αρχείων είναι εκ των ων ουκ άνευ και εκεί είναι που έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα το Metro User Interface.

, Apple iTunes στο Metro User Interface, Θα το υποστηρίζει ή όχι;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Κ.

Δεν καταλαβαίνω κάτι…πείτε ότι τελικά δεν δουλεύει για το metro UI…δεν μπορούμε απλά να το κατεβάσουμε στο classic UI? Το ίδιο πράγμα δεν θα είναι;

giorgio

@Χρήστος: ναι, αλλά δεν θα είναι όμορφο, κατάλαβες; και αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα ζωής. Εγώ ας πούμε, μόνο και μόνο γι’ αυτό δεν θα αναβαθμίσω.

techviewGr (Iphonias)

χεχε αυτο σκεφτομουν τις προαλλες!! 🙂

giannis

1. Εδώ οσοι έχουμε iphone και νευριάζουμε με το itunes.Πρέπει επιτέλους να εισάγει mass storage η apple
2. γιατί σε σταθερό pc πολλοί νομίζεται θα χρησιμοποιούν το metro ui? ούτε μέρα δεν το άντεξα και γύρισα πίσω στα 7

peter

Καλησπερα

Εβαλα την beta εκδοση των 8 και παρατηρησα οτι το icloud δεν λειτουργει ουτε ανεβαζει φωτο και ουτε κατεβαζει , επιπλεον μου δεν συντονιζεται το gmail με την εφερμογη mail . Μαλλον θα γυρισω στα 7 μεχρι να λυθουν τα προβληματακια της microsoft

μαρκος xperia

Peter, ακομα ειναι beta θα τα φτιάξουν αυτά τα προβληματάκια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.