Η Apple μοιράζεται το “A Dozen Eggs” τραβηγμένο με το iPhone 13 Pro

Software

Η Apple μοιράστηκε σήμερα ένα νέο βίντεο στην σειρά “Shot on iPhone” που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Apple μοιράστηκε σήμερα ένα νέο βίντεο στην σειρά “Shot on iPhone” που βρίσκεται σε εξέλιξη. Την σκηνοθεσία ανέθεσε στον Γάλλο σκηνοθέτη Michael Gondry, γνωστό για τις ταινίες “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Be Kind Rewind”, “The Green Hornet” και “Η Επιστήμη του Ύπνου”.

https://youtu.be/ZgIvDCuJfOk

 

Το βίντεο εστιάζει στα αυγά σε διάφορες φανταστικές ρυθμίσεις και καταστάσεις, τελειώνοντας με μια φωτογραφία με κοτόπουλα από το iPhone. Ολόκληρο το σύντομο κομμάτι γυρίστηκε με το iPhone 13 Pro.

Τι συμβαίνει όταν παίρνεις μια ντουζίνα αυγά, το iPhone 13 Pro και το εφευρετικό μυαλό του Michael Gondry. Το απλό βίντεο μετατρέπεται σε σινεμά.

Η Apple μοιράζεται τακτικά βίντεο και φωτογραφίες “Shot on iPhone” και είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας. Το βίντεο “A Dozen Eggs” μπορεί να φτάσει στις τηλεοπτικές διαφημίσεις και στα social media.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων