Η Apple μοιράστηκε σήμερα ένα νέο βίντεο στην σειρά “Shot on iPhone” που βρίσκεται σε εξέλιξη. Την σκηνοθεσία ανέθεσε στον Γάλλο σκηνοθέτη Michael Gondry, γνωστό για τις ταινίες “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Be Kind Rewind”, “The Green Hornet” και “Η Επιστήμη του Ύπνου”.
https://youtu.be/ZgIvDCuJfOk
Το βίντεο εστιάζει στα αυγά σε διάφορες φανταστικές ρυθμίσεις και καταστάσεις, τελειώνοντας με μια φωτογραφία με κοτόπουλα από το iPhone. Ολόκληρο το σύντομο κομμάτι γυρίστηκε με το iPhone 13 Pro.
Τι συμβαίνει όταν παίρνεις μια ντουζίνα αυγά, το iPhone 13 Pro και το εφευρετικό μυαλό του Michael Gondry. Το απλό βίντεο μετατρέπεται σε σινεμά.
Η Apple μοιράζεται τακτικά βίντεο και φωτογραφίες “Shot on iPhone” και είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας. Το βίντεο “A Dozen Eggs” μπορεί να φτάσει στις τηλεοπτικές διαφημίσεις και στα social media.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου