Apple Music Classical: Έρχεται στις 28 Μαρτίου

apple music classical, Apple Music Classical: Έρχεται στις 28 Μαρτίου

Η πολυαναμενόμενη εφαρμογή αποκλειστικά για κλασική μουσική της Apple, Apple Music‌ Classical, εμφανίστηκε στο App Store και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία πριν από την κυκλοφορία της στα τέλη Μαρτίου.

Το 2021, η Apple ανακοίνωσε ότι αγόρασε την υπηρεσία ροής κλασικής μουσικής Primephonic και θα την ενσωματώσει στο Apple Music μέσω μιας νέας εφαρμογής αφιερωμένης στο είδος. Επιτέλους, η Apple Music‌ Classical αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου 2023. Οι χρήστες μπορούν να προπαραγγείλουν την εφαρμογή τώρα, ώστε να γίνει λήψη μόλις είναι διαθέσιμη, ενώ περιλαμβάνεται δωρεάν ως μέρος μιας συνδρομής Apple Music ή Apple One.

Μιλώντας στο TechCrunch, η Apple είπε ότι η νέα εφαρμογή Apple Music‌ Classical προσφέρει στους συνδρομητές της Apple Music πρόσβαση σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια κομμάτια κλασικής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων νέων κυκλοφοριών υψηλής ποιότητας, εκτός από εκατοντάδες επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, χιλιάδες αποκλειστικά άλμπουμ και άλλες δυνατότητες όπως πρόσβαση σε βιογραφικά στοιχεί του εκάστοτε συνθέτη και λεπτομερείς αναλύσεις σε βασικά έργα.

Σε αντίθεση με την υπάρχουσα εφαρμογή Apple Music‌, η Apple Music‌ Classical επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση κατά συνθέτη, εργασία, μαέστρο, αριθμό καταλόγου και άλλα.

Ακόμα, η Apple παρήγγειλε υψηλής ανάλυσης ψηφιακά πορτρέτα διάσημων συνθετών όπως ο Ludwig van Beethoven, ο Frédéric Chopin και ο Johann Sebastian Bach για την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας χρωματικές παλέτες και καλλιτεχνικές αναφορές από τη σχετική κλασική περίοδο, με περισσότερα μοναδικά έργα τέχνης να προστίθενται εν καιρώ. Η υποστηρίζει, μάλιστα, ότι συνεργάζεται με καλλιτέχνες και ιδρύματα κλασικής μουσικής για να προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο και ηχογραφήσεις.

‌Η Apple Music‌ Classical θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές iOS με iOS 15.4 ή νεότερη έκδοση κατά την κυκλοφορία, ενώ μια έκδοση της εφαρμογής για Android έχει οριστεί να φτάσει “σύντομα”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.