Apple Music: Δωρεάν έξι μήνες στους κατόχους PlayStation 5

Apple Music Playstation 5, Apple Music: Δωρεάν έξι μήνες στους κατόχους PlayStation 5

Σε μια προσπάθεια προώθησης του Apple Music στο PlayStation, η Apple προσφέρει στους κατόχους PlayStation 5 έως και έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία streaming της.

Οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα πρέπει να συνδεθούν στο PlayStation Network, να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple Music και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να αποδεχτούν την προσφορά. Οι χρήστες θα πρέπει να συνδεθούν με ένα Apple ID ή να δημιουργήσουν ένα.

Ο ιστότοπος του PlayStation προτείνει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το Apple Music για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής για να ακούνε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το gaming.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στο PlayStation 5 και μόνο νέοι συνδρομητές ή αυτοί που επιστρέφουν στο Apple Music μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση, επομένως αυτή δεν είναι μια συμφωνία που είναι διαθέσιμη στους τρέχοντες συνδρομητές. Οι νέοι συνδρομητές θα λάβουν έξι μήνες Apple Music, ενώ αυτοί που επιστρέφουν πέντε μήνες.

Η Apple θα προσφέρει τη συμφωνία μέχρι τις 15/11/24. Μετά τη λήξη της περιόδου των έξι μηνών, η συνδρομή μπορεί να συνεχιστεί για 10,99 $ ανά μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.