Όταν η Apple εξαγόρασε την Beats, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με το iTunes Radio μιας και είναι μια υπηρεσία που δεν έχει πετύχει όπως θα ήθελε η Apple ενώ παράλληλα είναι όμοια με την Beats Music, αφού και οι δυο προσφέρουν streaming μουσικής. Σύμφωνα με τις φήμες μπορεί να δούμε αλλαγή ονομασίας στην υπηρεσία […]
Όταν η Apple εξαγόρασε την Beats, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με το iTunes Radio μιας και είναι μια υπηρεσία που δεν έχει πετύχει όπως θα ήθελε η Apple ενώ παράλληλα είναι όμοια με την Beats Music, αφού και οι δυο προσφέρουν streaming μουσικής. Σύμφωνα με τις φήμες μπορεί να δούμε αλλαγή ονομασίας στην υπηρεσία μουσικής ή ακόμη και νέα υπηρεσία “powered by Beats”.
Οι νέες πληροφορίες από το Billboard λένε ότι η Apple θα λανσάρει την υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι, την ίδια περίοδο δηλαδή που θα περιμένουμε να πραγματοποιηθεί το ετήσιο WWDC. Επιπλέον, το 9to5Mac ανέφερε ότι στο iOS 8.4 θα δούμε τη νέα υπηρεσία μουσικής, οπότε αν σκεφτούμε ότι είμαστε ακόμη στο iOS 8.1, η περίοδος του καλοκαιριού μοιάζει λογική.
Όπως και να έχει κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει, αλλά έχει ενδιαφέρον αν δούμε τι μπορεί να κάνει η Apple για να ανταγωνιστεί αντίστοιχες μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Παντως δεν ειναι έτσι όπως περίμενα. Πρώτα πρέπει να διαλέξεις πακέτο και μετα σου δίνει 3 μήνες δωρεάν. Δηλαδή κάποιος χωρίς χρήματα στο iTunes δεν μπορει να το δοκιμάσει για 3 μήνες δωρεαν
Το Brave Origin είναι μια επί πληρωμή έκδοση του browser στα 59,99 δολάρια, χωρίς AI, VPN και Rewards. Δες τι αφαιρεί και γιατί στο Linux είναι δωρεάν.
Το Sigma File Manager είναι μια δωρεάν, open-source εφαρμογή που φέρνει στα Windows έξυπνη αναζήτηση, split view και info panel που λείπουν από τον File Explorer.
FreeBSD, Haiku, ReactOS, OpenIndiana και SerenityOS: πέντε εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος του PC δεν τελειώνει στα τρία γνωστά ονόματα.
Αν παει για καλοκαιρι το βλεπω παρουσιαση στην WWDC και λανσαρισμα μαζι με το iOS9 απο Σεπτεμβρη…
Παντως δεν ειναι έτσι όπως περίμενα. Πρώτα πρέπει να διαλέξεις πακέτο και μετα σου δίνει 3 μήνες δωρεάν. Δηλαδή κάποιος χωρίς χρήματα στο iTunes δεν μπορει να το δοκιμάσει για 3 μήνες δωρεαν