Apple: Σχεδιάζει αλλαγές για το iMessage

Apple iMessage, Apple: Σχεδιάζει αλλαγές για το iMessage

Μία νέα φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες όσων αφορά το iMessage, που αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει την ριζική αλλαγή της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα η Apple εργάζεται σε μια νέα έκδοση του iMessage πλήρως ανανεωμένη. Νέα δωμάτια συνομιλίας, βίντεο και νέες δυνατότητες συνομιλίας στο AR, ενώ φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 μαζί με τα νέα ακουστικά.

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Τα βίντεο κλιπ ακούγονται σαν μια επέκταση των λειτουργιών ηχητικών μηνυμάτων που είναι ήδη ενσωματωμένες στο iMessages. Μια επανασχεδιασμένη αρχική οθόνη θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Όσων αφορά τα δωμάτια συνομιλίας γίνεται λόγος για τις γνωστές σε όλους ομαδικές συνομιλίες.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν δημιουργήθηκαν με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν και το αποτέλεσμα μοιάζει με συνδυασμό μηνυμάτων Myspace και Facebook Messenger.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.