Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 για το επόμενο έτος

Apple iOS 19, Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 για το επόμενο έτος

H Αpple έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο iOS 19 τη στιγμή που απέχουμε ακόμη περίπου δυόμισι μήνες από την κυκλοφορία του iOS 18 με όλες τις νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Επί του παρόντος, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 18 beta 2, αν και είναι ασταθές και θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Ωστόσο, θα πάρουν μια γεύση από τις νέες λειτουργίες.

Ενώ οι χρήστες iPhone είναι ενθουσιασμένοι με το iOS 18, ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman έγραψε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του Power Up σήμερα ότι η Apple εργάζεται επί του παρόντος στο iOS 19 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Ο Gurman λέει ότι η εσωτερική κωδική ονομασία για το λειτουργικό σύστημα iPhone του επόμενου έτους είναι “Luck” που μπορεί να μην είναι τόσο καλό κωδικό όνομα για το λογισμικό που οδηγεί το πιο σημαντικό προϊόν σας.

Άλλο λογισμικό που αναπτύσσεται για το 2025 και η εσωτερική του κωδική ονομασία περιλαμβάνουν το macOS 16 (“Cheer”), το watchOS 12 (“Nepali”) και το visionOS 3 (“Discovery”). Η Apple εργάζεται σε λογισμικό που δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος καθώς η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης του ενημερωμένου υλικού της για το επόμενο έτος και χρειάζεται το νέο λογισμικό για να τρέξει τις συσκευές σε εξέλιξη. Αυτό δεν είναι ένα επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα για την Apple και η εταιρεία ακολουθεί το συνηθισμένο της πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple ετοιμάζεται για 100 εκατ. παραγγελίες – Τρεις λόγοι που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο δημοφιλές από το iPhone 15

Η Apple αναμένει ότι το iPhone 16 θα πωληθεί ακόμα καλύτερα από το iPhone 15, κάνοντας λόγο για έως και 10 εκατ. επιπλέον μονάδες το 2024.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: 10 νέες λειτουργίες αρχικής οθόνης και οθόνης κλειδώματος

Στο iOS 18, η Apple αναθεώρησε την αρχική οθόνη, εισάγοντας αλλαγές σχεδιασμού που επιτρέπουν περισσότερη προσαρμογή και εξατομίκευση.

Software Apple Google iPhone

Google Messages: Αφαιρέθηκε το εικονίδιο “μη κρυπτογράφησης end-to-end” από τις συνομιλίες RCS του iPhone

Με την έκδοση beta 2 για προγραμματιστές του iOS 18, χρήστες iPhone μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε χρήστες Android χρησιμοποιώντας RCS.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Leak επιβεβαιώνει τέσσερα μοντέλα με το ίδιο τσιπ A18

Κώδικας που ανακαλύφθηκε στο backend της Apple επιβεβαιώνει τα σχέδια της εταιρείας να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 16 φέτος.