Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

Κάθε Παρασκευή και μέσα από τη νέα στήλη Apps Week Report σας παρουσιάζουμε τις εφαρμογές που θα πρεπει να έχετε στο smartphone ή το tablet σας! Σήμερα σας προτείνουμε το SIMS game για το Android, μπόλικες αφορμές για διάβασμα στο BlackBerry, πλήρη συγχρονισμό στο iPad, ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου στο Symbian και ένα μαγικό εργαλείο που σκανάρει τα πάντα στα Windows Phone.

————————————————————————————————————————————

SIMS Free Play
Λειτουργικό: Android 2.0 και ανώτερο
Τιμή: Δωρεάν
Link

Τα SIMS δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και είναι ένα γνωστό και δημοφιλές παιχνίδι. Το ότι μπορούμε πλέον να παίξουμε το game και στο κινητό μας είναι ένα δείγμα της εξέλιξης των σύγχρονων Smartphones. Ένα από τα πιο cool στοιχεία του game είναι ότι μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν. Το game σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν χαρακτήρα και να ζείτε μία κανονική virtual ζωή μαζί με άλλους παίκτες, να έχετε το δικό σας κατοικίδιο, το νοικοκυριό σας, τον κήπο σας, να ολοκληρώνετε tasks και όλα αυτά σε μία εφαρμογή με πολύ καλά γραφικά. Αξίζει να το δοκιμάσετε, αλλά μην χαθείτε εντελώς στον virtual κόσμο και ξεχάσετε τον πραγματικό!

, Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

————————————————————————————————————————————

Zinio
Λειτουργικό: BlackBerry Playbook OS
Τιμή: Δωρεάν
Link

Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη στον κατάλογο του App World, αφού μεταφέρει τα αγαπημένα σας περιοδικά καθώς και νέους τίτλους από όλο τον κόσμο στο PlayBook σας για να διαβάζετε τον Τύπο. Η εφαρμογή Zinio διαθέτει πάνω από 5.000 περιοδικά σε 33 διαφορετικές γλώσσες, με αμερικάνικο & Διεθνή πρακτορείο τύπου, αναζήτηση σε χιλιάδες τίτλους του παγκόσμιου πρακτορείου τύπου της εφαρμογής Zinio, ανάγνωση είτε είστε online, είτε offline, με δωρεάν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο PC ή το Mac στο www.zinio.com. Οι χρήστες του PlayBook μπορούν να απολαύσουν το Elle και το Esquire στην εφαρμογή Zinio εφόσον έχουν κάνει εγγραφή.

, Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

————————————————————————————————————————————

SugarSync 3.0
Λειτουργικό: iOS (iPad)
Τιμή: Δωρέαν
Link

Το καλό μπορεί να γίνει πάντοτε καλύτερο και αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας που όλοι οι developers εφαρμογών ακολουθούν κατά γράμμα. Έτσι και οι τύποι του Sugarsync, μόλις εξέλιξαν ακόμα περισσότερο μία ήδη αξιόλογη εφαρμογή για το iPad. Μάλιστα, η τελευταία έκδοση δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί άριστα και στο νέο iPad. Υποστηρίζει τις κινήσεις των δαχτύλων σας για να δίνετε εντολές, έχει πολύ πιο όμορφο και καλοδουλεμένο interface από τις προηγούμενες εκδοχές, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα video και τις εικόνες και έχει διορθώσει ένα σωρό από bugs που προκαλούσαν δυσχέρειες στις άλλες εκδοχές του.

, Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

————————————————————————————————————————————

Smart Office
Λειτουργικό: Symbian Belle
Τιμή: 1.23 ευρώ
Link

Το πρόγραμμα γιορτάζει το 1 εκατομμύριο downloads και δίνει ειδικά για αυτό το weekend ακόμα πιο χαμηλά τη σουίτα εφαρμογών γραφείου, με ένα ευρώ, επομένως σπεύσατε γιατί μετά θα γυρίσει στην κανονική του τιμή. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι ακριβό για όλα αυτά που σας προσφέρει, καθώς φέρνει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές επεξεργασίας εγγράφων, παρουσιάσεων και φύλλων εργασίας στην οθόνη του Nokia κινητού σας. Είναι εύχρηστο και για αυτό το λόγο καταξιωμένο.

, Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

————————————————————————————————————————————

Microfiche
Λειτουργικό: Windows Phone
Τιμή: Δωρεάν
Link

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως scanner. Μπορείτε να κάνετε σάρωση φωτογραφιών και εικόνων, να τις αποθηκεύετε στη φορητή συσκευή σας. Αυτή η εφαρμογή συνεργάζεται με το HP Photosmart C4700 All-in-One Series εκτυπωτή, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμος ο κωδικός και για άλλα μηχανήματα. Δεν μπορείτε με την εφαρμογή να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες ή τα έγγραφα που σας ενδιαφέρουν, αλλά να τα σκανάρετε και να τα αποθηκεύσετε στη μνήμη της συσκευής σας.

, Apps Week Report #3, Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή

————————————————————————————————————————————

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.
Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

————————————————————————————————————————————

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιαννηςΑτλ

Εχω android 2.3 στο LG Optimus P500 και το SIMS δεν παιζει. Εχει προβλημα η συσκευη μου?

Κώστας Βλαχάκης

Από το about της εφαρμογής στο Google Play, διαβάζω ότι το κινητό πρέπει να έχει σύνδεση στο ίντερνετ όταν πας να παίξεις και ότι ίσως να μην παίζει σε rooted συσκευές. Μήπως ανήκεις σε μια από αυτές τις περιπτώσεις;

ΓιαννηςΑτλ

Εχω 2.3 απο οταν το αγορασα. Ηταν μεσα. Τωρα στο Google Play πριν το κατεβασω μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη με αυτο το στοιχειο

johnxarma

δεν ειναι συμβατη λογο του armv6 cpu που εχει. το ειχα και εγω το κινητο. τετοιου ειδους games θελουν armv7 και πανω η καπως ετσι :p 🙂

ΓιαννηςΑτλ

Οκ! Ευχαριστω πολυ!![κατι ειχα σκεφτει κιολας για τον επεξεργαστη,αλλα ευχαριστω για την εξακριβωση]

stazorbas

Ουτε σε εμενα παιζει το sims στο xperia x8 λογο του armv6 cpu που εχει.

Thanos

Galaxy S II και Sims Free Play
Παίζει μια χαρά…. Δημιουργώ τον χαρακτήρα μου αυτή τη στιγμή…
Και πολύ καλά γραφικά μπορώ να πω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.