Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

Άλλαξε ο μήνας, αλλά εμείς μυαλό δε βάζουμε. Το κόλλημά μας με τα apps δεν πρόκειται να φύγει και θα εξακολουθεί κάθε εβδομάδα να παρουσιάζει όλες αυτές τις μικρές, καινούριες ανανεώσεις που γεμίζουν όλες τις επιφάνειες εργασίες των κινητών μας. Αυτή την εβδομάδα, παίζουμε, κάνουμε οικονομική διαχείριση, μπαίνουμε στο twitter ανελλιπώς, κάνουμε geeky χρήση της ταμπλέτας ως δεύτερη οθόνη και μαζεύουμε και άλλες apps για την επόμενη εβδομάδα. Καλή ανάγνωση!

Κάθε Παρασκευή νέα στήλη στο Techblog, Apps Week Report.
————————————————————————————————————————————

Football Manager Handheld
Λειτουργικό: Android
Τιμή: 6.99 ευρώ
Link

Αγαπημένο μου Android Ημερολόγιο, θέλω να βάλεις υπενθύμιση στις 11 Απριλίου, πρωί – πρωί και με το ξυπνητήρι να χτυπάει σε ήχο βουβουζέλας και επευφημιών γηπέδου, γιατί θα αρχίσω από εκείνη την ημέρα και έπειτα να λιώνω στο gaming στο κινητό μου. Ναι, είναι αλήθεια, κυκλοφορεί το Football Manager για Android και χαίρομαι σαν μικρό παιδί! Θα φτιάξω μια ομάδα την οποία θα ονομάσω Τεκμπλόγκα Λαρίσης, θα την βάλω να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ποικιλία αγωνιστικών κατηγοριών σε 12 χώρες, θα φέρω παικτούρες με μεταγραφές, θα τους τρελάνω στην προπόνηση, τη στρατηγική και το μάνατζμεντ της ομάδας, ενώ άμα βαρεθώ το πρωτάθλημα μιας συγκεκριμένης χώρας, θα το ρίξω στο “Challenge Mode” για παιχνίδι μικρής διάρκειας με ξεκάθαρους στόχους, αποκλειστικά στο κινητό.

, Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

————————————————————————————————————————————

Twitter for BlackBerry 3.0
Λειτουργικό: BlackBerry 5 και ανώτερο
Τιμή: Δωρεάν
Link

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να έχει smartphone, αλλά να μην έχει dedicated Twitter app στο κινητό του; Ειδικά εσείς που χρησιμοποιείτε BlackBerry με τα QWERTY πληκτρολόγια και την μόνιμη πρόσβαση στο Internet, είστε εγκληματίες αν δεν τιτιβίζετε ολημερίς και οληνυχτίς από το κινητό σας. Τώρα, η αγαπημένη σας μανία έγινε ακόμα πιο εύκολη, πήρε βελτιώσεις που κρίνονται απαραίτητες από όλους τους Twitter junkies εκεί έξω και έχει επιστρέψει δυναμικά. Συνδυάστε το με το BlackBerry Messenger, ανεβάστε άμεσα και εύκολα φωτογραφίες που τραβάτε με την κάμερα του κινητού και μοιράστε links και sites απευθείας από τον ενσωματωμένο browser. Τώρα μπορείτε να ριχτείτε με τα μούτρα στο Tweeting και να γίνετε οι κυρίαρχοι των 140 χαρακτήρων!

, Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

————————————————————————————————————————————

Air Retina Display 1.6
Λειτουργικό: iOS
Τιμή: 7.99 ευρώ
Link

Καλό μου Apple fanboy ήρθε η ώρα να πωρωθείς ακόμα περισσότερο με όλα τα Apple gadgets σου μαζί, να βρεις ακόμα ένα λόγο να πιάσεις geeky κουβέντες με ομοϊδεάτες σου ή μη, περί του πόσο ικανά είναι όλα τα αποκτήματά σου με σήμα το δαγκωμένο μήλο. Τώρα το Retina “φαίνομαι, άρα υπάρχω” νέο iPad σου (τι, δεν το αγόρασες ακόμα; Θα σε αφορίσουμε!) θα γίνει μία δεύτερη οθόνη για το iMac και θα μπορείς να είσαι αραχτός στον minimal αισθητικής καναπέ σου, αγγίζοντας στην κυριολεξία το desktop σου. Όλα γίνονται επειδή υπάρχει το HiDPI mode που κάνει render στη διπλάσια ανάλυση, δείχνοντας όλα τα στοιχεία με τρόπο που βγάζει μάτι και δεν αστειευόμαστε! Δύο οθόνες και μάλιστα σε πολύ… high definition. To όνειρό σου έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

, Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

————————————————————————————————————————————

SCam
Λειτουργικό: Symbian
Τιμή: 1.23 ευρώ
Link

Ποιος είπε ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για την κάμερα του κινητού μας τηλεφώνου εκεί έξω; Πάντοτε θα εμφανίζεται και μία καινούρια η οποία θα μας δίνει νέες δυνατότητες, καλύτερα χαρακτηριστικά και βοήθεια για να τραβάμε καλές φωτογραφίες κάτω από όλες τις συνθήκες και αφήστε όλους αυτούς τους digicam freaks να λένε ότι το κινητό δεν είναι για φωτογραφίες. Τους αγνοούμε επιδεικτικά και πατάμε το κλικ στο smartphone μας. Με το SCam (λίγο ατυχές όνομα, δε βρίσκετε;) μπορούμε να βλέπουμε ένα ιστόγραμμα, όπως κάνει και το 808 Pure View, προκειμένου να βλέπουμε αν όλα τα επιμέρους στοιχεία της φωτογράφισης είναι ιδανικά, έτσι ώστε να βγει καλή η φωτογραφία.

, Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

————————————————————————————————————————————

MyExpenses 3.2
Λειτουργικό: Windows Phone Mango
Τιμή: Δωρεάν
Link

Εάν τα οικονομικά σου πάνε κατά διαόλου (που θα πάνε δηλαδή, στην Μνημονιακή Ελλάδα ζεις…), εάν ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις μια λύση για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα και να δεις λίγο φως στο τούνελ, η λύση βρίσκεται στο Windows κινητό σου. Όχι επειδή έχει φακό, ούτε επειδή μπορείς να το πουλήσεις και να μαζέψεις κανένα ευρώ! Η λύση είναι στις εφαρμογές του, αφού τώρα θα μπορέσεις να οργανωθείς οικονομικά με μερικά πατήματα στην οθόνη, να δεις συγκεντρωτικά και αναλυτικά όλα σου τα έξοδα, τα έσοδα (εάν έχεις ακόμα, είσαι από τους τυχερούς!), να κάνεις προϋπολογισμούς, να δεις ζητήματα που αφορούν στη φορολογία, να φτιάξεις λίστες και προτεραιότητες και άλλα πολλά που μόνο ένας καλός ψηφιακός βοηθός μπορεί να σου προσφέρει απλόχερα. Άντε και καλή σου τύχη, μάγκα!

, Apps Week Report #5, Ποικιλία στις εφαρμογές για όλους

————————————————————————————————————————————

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.
Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

————————————————————————————————————————————

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Για BADA τιποτα ε? κριμα και εχει πανω απο 27 εφαρμογες την τελευταια φορα που ελεγξα… Lol

Αλέξανδρος

Ωραιές εφαρμογές αλλά περισσότερες δωρεάν για iOS και Android!!!

Δημητρης K.

ποσο “θεικο”ειναι το κειμενο για το Air Retina Display 1.6 !!
χαχα!

kostas

Πολυ καλο

momo

κωστα για BADA?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.