Οι καλύτεροι music players

Τa smartphone πλέον μπορεί ο μέσος χρήστης να τα χρησιμοποιήσει για μια πληθώρα εργασιών και δραστηριοτήτων για να διευκολύνει την καθημερινότητα του. Μια απ αυτές τις δραστηριότητες είναι η αναπαραγωγή μουσικής, μια ενασχόληση που γίνεται πολύ πριν το smartphone φτάσει στην σημερινή του μορφή. Έτσι το smartphone έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά τα mp3 players/media players, καθώς μπορούμε εύκολα να αποθηκεύσουμε ότι τραγούδι θέλουμε στο κινητό μας και να το ακούσουμε.

Βέβαια να πούμε ότι την ποιότητα των media players δεν μπορεί το κινητό να την φτάσει αλλά οι περισσότεροι είμαστε ευχαριστημένοι με την αναπαραγωγή των τραγουδιών. Ασχέτως την κατάσταση των music player του Android, την ποιότητα που προσφέρουν και αν είστε ευχαριστημένοι παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε διάφορους players που υπάρχουν στο Play Store.

Equalizer
Στην κορυφή της λίστας έχουμε την εφαρμογή Equalizer, με πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store, και όπως δηλώνει το όνομα του είναι κάτι παραπάνω από player. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Equalizer για να ρυθμίσετε διάφορα εφέ έτσι ώστε να ακούσετε τα αγαπημένα σας με την μέγιστη δυνατή ποιότητα. Άλλες δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει είναι ενίσχυση μπάσου και virtualizer, καθώς και widget που προστέθηκε στις τελευταίες ενημερώσεις. Επίσης η εφαρμογή μπορεί να σας προσφέρει 11 στοκ προεπιλογές, συνδυάζεται με κάποια στοκ players του Android καθώς και αρκετές εφαρμογές streaming music.

Fusion
Αν ψάξετε για τον συγκεκριμένο player στο Play Store θα παρατηρήσετε ότι έχει να ενημερωθεί από το 2012. Για ποιο λόγο τότε τον προσθέσαμε σε αυτή την λίστα. Σπάνια θα βρείτε έναν player που θέλει τόσο πολύ να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, καθώς εκτός του ότι μπορείτε να ακούσετε μουσική, προσθέτει και άλλες 2 δυνατότητες στο smartphone σας. Πρώτον μπορείτε να δείτε τα τραγούδια που βρίσκονται στο τοπ των χρηστών, και πατώντας πάνω στο κομμάτι σας προτείνει διάφορες πηγές για να το ακούσετε. Δεύτερον περιλαμβάνει και ράδιο, στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε με διάφορες λέξεις-κλειδιά, ποικίλους ραδιοφωνικούς σταθμούς να τους αποθηκεύσετε και να τους ακούσετε κάποια άλλη φορά.

jetAudio
Με το JetAudio μπορείτε να αναπαράγετε σχεδόν όλους τους τύπους τραγουδιών, και προσφέρει υψηλή ποιότητα με διάφορα εφέ και προσθήκες όπως Wide, Reverb, X-Bass. Επίσης στην τελευταία ενημέρωση πρόσθεσε την νέα προσθήκη AM3D, με την οποία ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα και ένταση των τραγουδιών.

DoubleTwist
Πρόκειται για μία εφαρμογή που διαθέτει περισσότερες δυνατότητες από κάθε άλλο music player και προσθέτει συνεχώς καινούριες. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε την βιβλιοθήκη σας στο iΤunes με την συσκευή Android, κάτι αρκετά χρήσιμο αν αναλογιστούμε πόσο διάσημη είναι η εφαρμογή της Apple. Μπορώ να πω ότι (και μετά από προσωπική χρήση) ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα interface, είναι απλό και εύχρηστο, καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις playlists και τα τραγούδια σας με ευκολία. Εκτός του interface παρέχει και μεγάλο αριθμό εξτρά χαρακτηριστικών όπως την δυνατότητα AirPlay, κάτι πολύ εύχρηστο και σημαντικό καθώς μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο σε κάθε αποδέκτη AirPlay, κάτι που έλειπε από το λογισμικό Android.

music players, Οι καλύτεροι music players

Νίκος Σταθάκης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

PowerAMP για μένα το καλύτερο

Christos

Poweramp και για μένα

tech21man

Ας αλλαξουν πρωτα την κουταμαρα που κανει upsampling-downsampling ο,τι βρει στο διαβα του στα 48 khz και μετα συζητας για android.

Μεχρι και o supercurio το παρατησε το αθλημα απο το ICS και μετα.

Denis

Υπάρχει κάποιο app που να συνδέεται με spotify κ να προσφέρει equalizer?

GfK

Υπάρχει κάποιο app που να συνδέεται με spotify κ να προσφέρει gapless playback ?

Alex

Core music player!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.