Πέμπτη
31/05/2018

Bug στο Android εμφανίζει προσωπικά μηνύματα κειμένου στην οθόνη

android bug

Αναφορές στο Reddit κάνουν λόγο για bug στο Android, το οποίο εμφανίζει τα πρόσφατα μηνύματα κειμένου όταν οι χρήστες πληκτρολογήσουν το “the1975..com” στο Google Search και αντί να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση, εμφανίζονται πρόσφατες συνομιλίες με μηνύματα κειμένου στην οθόνη του χρήστη.

Ο χρήστης που το ανακάλυψε τυχαία, αναφέρει πως έκανε τη λάθος πληκτρολόγηση, που οδήγησε στο bug, στο Launcher του Google Pixel και του εμφάνισε στην οθόνη τα περιεχόμενα των μηνυμάτων καθώς και τον τηλεφωνικό αριθμό του αποστολέα. Τα μηνύματα κειμένου εμφανίζονται όταν πληκτρολογήσουμε “show my text messages” στο Google App αλλά αυτό το bug είναι κάτι το ανεξήγητο.

Επίσης, υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν πως το πρόβλημα παρουσιάζεται και κατά την πληκτρολόγηση των “Vizel viagens”, “Izela viagens” και “Zela viagens” στα Galaxy S7, S8+, S9+ και HTC U11, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το bug αυτό εμφανίζεται όταν ο χρήστης έχει δώσει στη Google άδεια πρόσβασης στις επαφές της συσκευής του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τη Google ενώ είναι πολύ πιθανόν το πρόβλημα να εξαλειφθεί μέσω αναβάθμισης στο Android.

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η NtinosMD λέει:

    κ εγω αναρωτιεμαι….τι site ειναι αυτο; δεν τολμαω να το πατησω ….

  2. Ο/Η Zois λέει:

    Και σε Huawei

  3. Ο/Η Λάμπρος λέει:

    Στο Nexus μου δεν υπάρχει.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.