Αποκτήστε Microsoft Office 2021 από 12.99€

Software, Αποκτήστε Microsoft Office 2021 από 12.99€

Η σουίτα γραφείου Microsoft Office ήταν πάντα δημοφιλής, τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση. Περισσότεροι από 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν σήμερα κάποια έκδοση του Office (δηλαδή περίπου το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού!). Όταν πρόκειται να αγοράσετε μια σουίτα Office, η υψηλή τιμή μπορεί να σας κάνει να διστάσετε. Ευτυχώς, το Godeal24 μπορεί να σας προσφέρει γνήσια Microsoft Office 2021 Pro σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone 14 Pro

iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες – Εστιάζει σε σταθερότητα και αποτελεσματικότητα

Μια νέα αναφορά για το iOS 17, από πηγή αξιόπιστη στο παρελθόν όταν πρόκειται για πράγματα που σχετίζονται με την Apple, σημειώνει πως δε θα δούμε πολλές οπτικές αναβαθμίσεις.

Software Google

Google Messages: Ίσως αρχίσει σύντομα να υποστηρίζει προφίλ χρηστών

Ένα screenshot που παρέχεται από τον χρήστη του Reddit seeareeff δείχνει ότι η Google πρόκειται να φέρει τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ στην εφαρμογή Google Messages.

Software Google

“Find my device”: Η εφαρμογή της Google αποκτά σχεδίαση Material You

Η Google υιοθέτησε το Material You ως επίσημη γλώσσα σχεδιασμού το 2021, ωστόσο δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα όλες οι εγγενείς εφαρμογές της.

Software

Αποκτήστε Windows 10 με 6,12€ και Office 2021 με 13,05€

Αποκτήστε Windows 10 με 6,12€ και Office 2021 με 13,05€! Περισσότερα εργαλεία υπολογιστή στην καλύτερη τιμή!