ChatGPT: Εκτός λειτουργίας το chatbot της OpenAI

chatgpt, ChatGPT: Εκτός λειτουργίας το chatbot της OpenAI

Το chatbot ChatGPT της OpenAI υφίσταται επί του παρόντος μια μεγάλη διακοπή λειτουργίας που καθιστά την υπηρεσία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης μη διαθέσιμη για “ορισμένους χρήστες”, σύμφωνα με τη σελίδα κατάστασης συστήματος της εταιρείας.

Το ChatGPT έχει πέσει εδώ και αρκετές ώρες, με το chatbot να μην μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα μέσω του ιστού και των εφαρμογών για κινητά λόγω ενός εσωτερικού σφάλματος διακομιστή. Η εταιρεία λέει ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά να εργάζεται για το ζήτημα στις 12:21 π.μ. ώρα Ειρηνικού στις 4 Ιουνίου.

Το ChatGPT έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες την εβδομάδα, σύμφωνα με την OpenAI.

Το chatbot υπέστη επίσης μερική διακοπή λειτουργίας τον περασμένο μήνα, όταν το Bing API της Microsoft σταμάτησε να λειτουργεί, με αποτέλεσμα το chatbot και πολλές άλλες υπηρεσίες να μην μπορούν να κάνουν αναζήτηση στον Ιστό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple ChatGPT featured

iOS 18: Η Apple δεν πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT

Εκτός από το Apple Intelligence, η Apple ανακοίνωσε μια συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στη Siri να έχει πρόσβαση στο ChatGPT.

Business Apple ChatGPT Elon Musk

iOS 18: Ο Elon Musk απειλεί να απαγορεύσει τις συσκευές Apple επειδή ενσωματώνουν το ChatGPT

Ο Elon Musk απείλησε να απαγορεύσει τις συσκευές Apple από τις εταιρείες του λόγω της ανακοίνωσης της Apple ότι ενσωματώνει το ChatGPT.

Software ChatGPT featured

OpenAI: Υπάλληλοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης

Αρκετοί νυν και πρώην υπάλληλοι της OpenAI και της Google DeepMind προειδοποιούν για τους κινδύνους της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.

Software ChatGPT

ChatGPT-4o: Το νέο μοντέλο της OpenAI είναι μια τεράστια αναβάθμιση – Χρησιμοποιεί κείμενο, όραση και ήχο

Tη Δευτέρα η OpenAI παρουσίασε το GPT-4ο, ένα σημαντικό νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί φαινομενικά να συνομιλεί.