Chrome: Η Google επιδεικνύει την βελτίωση της μπαταρίας [video]

Όπως ο Internet Explorer της Microsoft, έτσι και ο Google Chrome έχουν δεχτεί έντονη κριτική για την απόδοση και την κατανάλωση της μπαταρίας των laptops. Ωστόσο, η Google ισχυρίζεται πως έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις και θέλει να το αποδείξει μέσα από ένα video.

Στο παρακάτω video που ανέβασε στο blog της, δείχνει πως έχει βελτιωθεί ο Chrome 53 όσον αφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας, συγκριτικά με τον περσινό Chrome 46.

Σύμφωνα με την Google, ο Chrome μπορεί να παίξει video μέσω σελίδων όπως Vimeo, για επιπλέον 2 ώρες και 12 λεπτά, συγκριτικά με την περσινή έκδοση.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Google Chrome δεν χρησιμοποιείται μόνο για την παρακολούθηση videos, η Google αναφέρει ότι και το σερφάρισμα είναι πλέον πιο αποδοτικό ενεργειακά. Για παράδειγμα σε Mac, ο Chrome χρησιμοποιεί 33% λιγότερη ενέργεια. “Chrome for Mac now uses 33 percent less power for everything from videos and images to simple page scrolling. Whether you’re planning a vacation or getting work done, you now get more browsing time from a single battery charge”, αναφέρει η Google στο blog post της.

Δείτε το video:

chrome battery, Chrome: Η Google επιδεικνύει την βελτίωση της μπαταρίας [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Μέχρι και πριν 3 μέρες που το έβγαλα το Chrome έτρωγε την μπαταρία 26% και 22% είχε η οθόνη, είχα και την τελευταία έκδοση στο LG g5.
Δεν νομίζω ρε 3 μέρες να άλλαξε κάτι.

KostasB

Μόνο που το LG G5 δεν είναι laptop.. 😜

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.