Circle to Search: Το εργαλείο της Google αποκτά δυνατότητα άμεσης μετάφρασης

Google Circle to Search, Circle to Search: Το εργαλείο της Google αποκτά δυνατότητα άμεσης μετάφρασης

Την περασμένη εβδομάδα η Google κυκλοφόρησε το Circle to Search για τη σειρά Pixel 6 και το Pixel 7a, ενώ αποκάλυψε και ότι θα αποκτήσει μια δυνατότητα άμεσης μετάφρασης στο άμεσο μέλλον. Τώρα, αυτό το άμεσο μέλλον έφτασε!

Η μετάφραση γίνεται in-line, με το μεταφρασμένο κείμενο να αντικαθιστά εξ ολοκλήρου το αρχικό, όπως μπορείτε να δείτε στο γρήγορο βίντεο παρακάτω. Όλα είναι πολύ απλά, επικαλείστε το Circle για Αναζήτηση με τον συνηθισμένο τρόπο και, στη συνέχεια, απλώς πατήστε στο νέο εικονίδιο Μετάφρασης που εμφανίζεται στα δεξιά της γραμμής Google. Και voila! Είναι όλα μεταφρασμένα.

Ως συνήθως με την κυκλοφορία της Google, δεν είναι σαφές πόσο ευρέως έχει εξαπλωθεί μέχρι στιγμής. Για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη beta εφαρμογή Google για Android και φυσικά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχετε ένα από τα λίγα ακουστικά που υποστηρίζουν αρχικά το Circle to Search – της Google Pixel από το Pixel 6 και μετά ή ένα από τη σειρά Galaxy S24 της Samsung, τη σειρά S23, το Z Flip5 ή το Z Fold5.

Εάν το κάνετε και δεν έχετε αποκτήσει ακόμη τη δυνατότητα μετάφρασης, να είστε υπομονετικοί – μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν οι κυκλοφορίες της Google. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι τώρα στο δρόμο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.