Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να φέρει τα notifications των Android smartphones απευθείας σε PC που τρέχουν Windows 10. Όσοι είναι Windows 10 testers και έχουν την έκδοση 14342 των Windows 10 μπορούν πλέον να δοκιμάσουν το χαρακτηριστικό. Για την ενεργοποίηση του συγχρονισμού των notifications, η Android συσκευή πρέπει να έχει εγκαταστημένη την τελευταία έκδοση […]
Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να φέρει τα notifications των Android smartphones απευθείας σε PC που τρέχουν Windows 10. Όσοι είναι Windows 10 testers και έχουν την έκδοση 14342 των Windows 10 μπορούν πλέον να δοκιμάσουν το χαρακτηριστικό.
Για την ενεργοποίηση του συγχρονισμού των notifications, η Android συσκευή πρέπει να έχει εγκαταστημένη την τελευταία έκδοση της Cortana για Android και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιες εφαρμογές θα μπορούν να στείλουν τις ειδοποιήσεις στο PC.
Μεταξύ των ειδοποιήσεων αυτών μπορεί να είναι κλήσεις, μηνύματα, email κλπ. και θα έρχονται λίγα δευτερόλεπτα αφού εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού. Η Microsoft χρησιμοποιεί την υπηρεσία cloud για να συγχρονίσει τα notifications και οι χρήστες Windows 10 θα μπορούν ακόμη και να απαντούν στα notifications απευθείας από το PC.
Για όσους δεν είναι Windows 10 testers, το νέο χαρακτηριστικό θα έρθει με το Anniversary Update μέσα στο καλοκαίρι.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου