Τρίτη
03/12/2013

Cyanogen, Έτοιμη για κατέβασμα η σταθερή έκδοση της CyanogenMod 10.2.0 ROM

Όσοι φίλοι του Android περίμεναν την σταθερή έκδοση της CyanogenMod 10.2.0 ROM μπορούν να “ξεκινήσει” το… downloading. Η Cyanogen διάθεσε την πιο πρόσφατη και τελευταία έκδοση της δημοφιλούς ROM που βασίζεται στο Android 4.3. Μελλοντικά, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν κάποιες βελτιώσεις, κυρίως σε θέματα ασφάλειας καθώς και διορθώσεις bugs, αλλά μέχρι εκεί.

Η σταθερή έκδοση της Cyanogemod 10.2 ROM είναι η τελευταία, σε μία σειρά ROMs που αναπτύχθηκαν έχοντας ως βάση τις εκδόσεις “Jelly Bean” του Android. Η Cyanogen θα εστιάσει από εδώ και πέρα στην CyanogenMod 11, που θα βασίζεται στο Android 4.4 KitKat.

Cyanogenmod

Πηγή 1, 2

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Sotiris λέει:

  Να κάνω μια ερώτηση έχω ένα galaxy s 3 mini και του έχω βάλει 10.1 μπαίνω στις ενημερώσεις και ενώ υπάρχουν ενημερώσεις δεν εμφανίζει καμία γιατι;

 2. Ο/Η theo λέει:

  i cyanogenmod δεν υποστηριίζει η ίδια official όλα τα κινητά. πολλα κινητά υποστηρίζονται απο χρήστες που φέρνουν την rom οι ίδιοι. για παράδειγμα στο lg optimus black υπάρχει official cyanogen mod 9 αλλά kai 10,10.1,10.2 που την έφεραν χρήστες unoficially. αυτό σημαίνει ότι η 9 θα δέχεται Updates κανονικά αλλα οι άλλες όχι επειδή είναι unofficial.

 3. Ο/Η Κώστας λέει:

  Τις Custom Roms για το s3 mini τις φτιάχνει ο maclaw. Είναι διαθέσιμες από την σελίδα του maclaw.pl
  Η τελευταία είναι μια CyanogenMod 11 (android 4.4) αν και έχει κάνει και AOKP (4.4), PAC(4.4) & Chameleon OS (4.4)

 4. Ο/Η Sotiris λέει:

  Ευχαριστώ τις απαντήσεις :)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.