Cyanogen, Έτοιμη για κατέβασμα η σταθερή έκδοση της CyanogenMod 10.2.0 ROM

Όσοι φίλοι του Android περίμεναν την σταθερή έκδοση της CyanogenMod 10.2.0 ROM μπορούν να “ξεκινήσει” το… downloading. Η Cyanogen διάθεσε την πιο πρόσφατη και τελευταία έκδοση της δημοφιλούς ROM που βασίζεται στο Android 4.3. Μελλοντικά, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν κάποιες βελτιώσεις, κυρίως σε θέματα ασφάλειας καθώς και διορθώσεις bugs, αλλά μέχρι εκεί.

Η σταθερή έκδοση της Cyanogemod 10.2 ROM είναι η τελευταία, σε μία σειρά ROMs που αναπτύχθηκαν έχοντας ως βάση τις εκδόσεις “Jelly Bean” του Android. Η Cyanogen θα εστιάσει από εδώ και πέρα στην CyanogenMod 11, που θα βασίζεται στο Android 4.4 KitKat.

CyanogenMod, Cyanogen, Έτοιμη για κατέβασμα η σταθερή έκδοση της CyanogenMod 10.2.0 ROM

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Να κάνω μια ερώτηση έχω ένα galaxy s 3 mini και του έχω βάλει 10.1 μπαίνω στις ενημερώσεις και ενώ υπάρχουν ενημερώσεις δεν εμφανίζει καμία γιατι;

theo

i cyanogenmod δεν υποστηριίζει η ίδια official όλα τα κινητά. πολλα κινητά υποστηρίζονται απο χρήστες που φέρνουν την rom οι ίδιοι. για παράδειγμα στο lg optimus black υπάρχει official cyanogen mod 9 αλλά kai 10,10.1,10.2 που την έφεραν χρήστες unoficially. αυτό σημαίνει ότι η 9 θα δέχεται Updates κανονικά αλλα οι άλλες όχι επειδή είναι unofficial.

Κώστας

Τις Custom Roms για το s3 mini τις φτιάχνει ο maclaw. Είναι διαθέσιμες από την σελίδα του maclaw.pl
Η τελευταία είναι μια CyanogenMod 11 (android 4.4) αν και έχει κάνει και AOKP (4.4), PAC(4.4) & Chameleon OS (4.4)

Sotiris

Ευχαριστώ τις απαντήσεις 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Software Cyanogen cyanogen mod

Cyanogen: Βάζει τέλος σε όλες τις λειτουργίες του

Σε ένα δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η Cyanogen, αποκάλυψε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου, όλες οι υπηρεσίες της θα διακοπούν, συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης για τα nightly builds. O open-source κώδικας θα παραμείνει διαθέσιμος για όποιον θέλει να εργαστεί πάνω σε αυτόν.

Software Cyanogen Cyanogen OS

Cyanogen: Τέλος στα σχέδια για τη δημιουργία δικού της mobile OS

H Cyanogen είναι η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή CyanogenMod ROM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παραμετροποιήσουν σχεδόν κάθε πτυχή του Android smartphone ή tablet. Υπάρχει πληθώρα ROMs για Android, όμως η CyanogenMod είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.