Τρίτη
10/12/2013

CyanogenMod, Εξ’ ορισμού ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση SMS

Στην Cyanogen εργάζονταν για να προσθέσουν την κρυπτογράφηση SMS της WhisperSystems στην custom CyanogenMod ROM από τον περασμένο Ιούνιο και από ότι φαίνεται ολοκληρώθηκε η ενσωματωση της συγκεκριμένης δυνατότητας. Οι Cyanogen και WhisperSystems ανακοίνωσαν ότι από σήμερα, η δυνατότητα κρυπτογράφησης SMS ενσωματώνθηκε και είναι ενεργοποιημένη εξ’ ορισμού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς για να ενεργοποίησετε την δυνατότητα κρυπτογράφησης SMS. Η λειτουργία αναπτύχθηκε για να λειτουργεί απρόσκοπτα επίσης με τον TextSecure, ένα cross-platform client ανοιχτού κώδικα που κρυπτογραφεί τα μηνύματα SMS στην συσκευή σας.

Η κρυπτογράφηση SMS είναι ενσωματωμένη ως “middleware” οπότε να ξέρετε, ότι όσοι έχετε CyanogenMod ROM θα λειτουργεί με όποια εφαρμογή SMS και αν χρησιμοποιείτε. Για την ώρα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ενσωματωμένο στην CyanogenMod 10.2 Nightlies και μόλις όλα αποδειχτούν ότι λειτουργούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα θα ενσωματωθεί και στην νέα CyanogenMod 11.

CyanogenMod Encryption SMS

Πηγή 1, 2, 3

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Darth λέει:

    αυτό δεν θα αρέσει στην google……….. δεν θα κάνει άλλο spyggle τα sms……..στεναχωρήθηκα μπορώ να πω

  2. Ο/Η Kodinos λέει:

    *Εξ’ορισμού, για όνομα του θεού..

    Εκτός και αν όντως στο SMS confirmation πετάγεται το κορίτσι απ’τον εξορκιστή.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.