Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

D-Link Metaverse, Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

H D-Link ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο Metaverse Standards Forum, ως η πρώτη εταιρεία από τη βιομηχανία εξοπλισμού δικτύωσης. Το Metaverse Standards Forum αποτελεί ένα νεοσύστατο κυβερνητικό σώμα, που αποσκοπεί στη σύμπνοια ως προς τις προτεραιότητες και τις απαιτήσεις για τα πρότυπα διαλειτουργικότητας του Metaverse.

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που συμμετέχουν στα βασικά πρότυπα, θα αποτελέσουν τα θεμέλια ενός «ανοιχτού» Metaverse. Ως βασικό μέλος, η D-Link θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) από διάφορες βιομηχανίες, προκειμένου να επιτευχθεί η εφαρμογή των προτύπων του Metaverse.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της Gartner, το 25% των ανθρώπων παγκοσμίως θα αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα της ημέρας στο Metaverse για δουλειά, ψώνια, εκπαίδευση ή/και για κοινωνικούς/ψυχαγωγικούς λόγους. Παράλληλα, το 30% των οργανισμών παγκοσμίως αναμένεται ότι έως το 2026 θα διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες έτοιμα για το Metaverse.

Η διαλειτουργικότητα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα σε αυτό το αρχικό στάδιο του Metaverse, ενώ οι ηγέτες του κλάδου της τεχνολογίας ελπίζουν ότι το Metaverse Standards Forum θα προωθήσει την ανάπτυξη και εξέλιξη του Metaverse.

Ο CJ Chang, CEO της D-Link, δήλωσε: «Το Metaverse αποτελεί ένα χώρο όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες αλληλοεπιδρούν μέσα από διαδραστικές εμπειρίες σε έναν εικονικό κόσμο. Προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητές του, το Metaverse πρέπει να χτιστεί σύμφωνα με “ανοιχτά” πρότυπα, με διαλειτουργικότητα και συνέπεια, ώστε να συνδέσει διαφορετικούς κλάδους. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δικτύωσης και συνδεσιμότητας, η D-Link είναι περήφανη που συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum στα πρώτα στάδια της ίδρυσής του. Σκοπεύουμε να συμπορευτούμε με συνεργάτες από διάφορες βιομηχανίες, για να κάνουμε το Metaverse μια καλύτερη εμπειρία για όλους μέσω των προτύπων».

Ακολουθεί η λίστα με τα μέλη του Metaverse Standards Forum.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DLink

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear DLink Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.

Gear DLink

D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

Με τη κάμερα ασφαλείας D-Link Full HD DCS-6500LH μποροπυμε να έχουμε για αδιάκοπη παρακολούθηση του σπιτιού μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο.

Gear DLink

D-Link EAGLE PRO AI Wi-Fi 6 Smart Router: Συνδυάζει Wi-Fi 6 και τεχνητή νοημοσύνη

Η D-Link ανακοινώνει το νέο router R15 Eagle Pro AI AX1500 poyσυνδυάζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 με την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας μεγάλη κάλυψη και ταχύτητα Wi-Fi.